JURA - СЕРВИЗ НА КАФЕ МАШИНИ

Jura- специализиран сервиз извършва качествен ремонт на кафе-машини и кафеавтомати с марките Jura и Saeco. Предлагаме оригинални резервни части, както и всички необходими консумативи и аксесоари. Гаранция за направените ремонти и сервизни услуги.

Оторизиран сервиз на кафемашини с марката Jura в гр. София. Домакинските уреди за кафе, с марката Jura се налагат на българския пазар благодарение на незабравимия аромат на кафето, което приготвят. Качество с марката Jura е богатство за всеки дом, офис и заведение.
В изключително редки случаи обаче се налага поправка, подмяна на част, както и профилактична работа за ефективното функциониране на уреда. С тази дейност се е заел SSService – разполагащ с отличен технически екип, извършващ ремонти и замяна на части за кафе-машини.
На своите клиенти сервизът предлага следните дейности:
•    Доставка на кафемашини с марката Jura
•    Доставки на кафе за кафемашините
•    Доставки на чай
•    Гаранционен сервиз на кафемашините Jura
•    Абонаментен сервиз на кафемашини – извъшване на месечна профилактика
•    Подмяна на части за кафемашини Jura
•    Консумативи и аксесоари за кафемашините Jura
Сервизът извършва услугите си на територията на гр. София, а в случаите, когато клиентите нямат възможност да донесат кафемашината – представител на SSService ще дойде на място за диагностика и евентуален ремонт на уреда.
Професионализмът на SSServicе, гарантирано качество на услугите и разбира се, ароматното кафе от автоматите Jura, правят компанията предпочитан партньор за доставка на кафе и кафемашини.
Jura SSService:  гр. София, ул. Хемус 51,вх. Г

 

Мнения

Напиши мнение за JURA - СЕРВИЗ НА КАФЕ МАШИНИ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за JURA - СЕРВИЗ НА КАФЕ МАШИНИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.