ФЕНСИ ХОЛИДЕЙС

Когато става въпрос за екзотика ФЕНСИ Холидейс определено има какво да ви предложи! Защото екзотика е нашето второ име! При нас може да откриете както групови, така и индивидуални предложения за почивки и екскурзии.

Добре дошли в света на невероятните пътешествия на ФЕНСИ холидейс!

WWW.FANCY-HOLIDAYS.COM

Здравейте, Любими пътешественици,

ако сте тук, значи и вие като нас наистина обичате да пътешествате, и вие не просто пътешествате, а го правите с истинска любов и от цялото си сърце и душа!

За нас е чест и привилегия да се представим - ние сме Теди и Еми, и с увереност и смелост ви заявяваме, че ФЕНСИ холидейс не е поредната туристическа агенция. Тя е плод на истинската любов към пътешествията, опознаването на самите нас, и не на последно място - опознаването на големия необятен и прекрасен свят!

Потопете се смело с нас в света на пътешествията, приключенията и екзотиката! Нека заедно обиколим света, който наистина има с какво да ни изненада и удиви! Хайде заедно да създадем най-невероятните спомени и най-вълшебните  моменти, за които да си спомняме с умиление и наслада през идните години...

Каним ви да пътешестваме заедно до най-невероятните и приказни дестинации, да видим от първо лице красотите, разкрием мистиките, историите и легендите на нашата удивителна планета Земя ...

Обещаваме ви да се погрижим пътешествието наистина да си е заслужавало, винаги да бъдете обгрижени и, рабира се, винаги да бъдете на гребена на вълната в света на приключенията и различните пътешествия!

 ДО СКОРО И ДО НОВИ ВЪЛНУВАЩИ ПЪТЕШЕСТВИЯ С ФЕНСИ ХОЛИДЕЙС!

 Мобилни телефони:  + (359) 895 05 23 05 ; + (359) 893 55 01 94

 Имейл:  INFO@FANCY-HOLIDAYS.COM                        

Сайт: www.fancy-holidays.com

Адрес на офиси: гр. Видин, бул. Панония № 48, ет. партер 

гр. София, Младост 1, бл.12А

Мнения

Напиши мнение за ФЕНСИ ХОЛИДЕЙС

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФЕНСИ ХОЛИДЕЙС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Видин