Файърпродъктс Плам България

Представете си искрящия пламък, невероятния вкус на лятно барбекю или смеха на удоволствието около горещия огън. Ние можем да осъществим тази мечта. Ние знаем какво удоволствие е да имаш прекрасен огън без загуба на време в изчакване или почистване.

ФАЙЪРПРОДЪКТС ПЛАМ БЪЛГАРИЯ е българска фирма с основна икономическа дейност в сферата на производство на изделия от дървен материал, корк и слама, служещи за палене на огън.
Фирмата се е утвърдила като коректен, търсен и предпочитан бизнес партньор.

Фирма ФАЙЪРПРОДЪКТС ПЛАМ БЪЛГАРИЯ  е лидер в производството и дистрибуция на запалителни материли - запалки, кибрити, брикети за камини и BBQ. Произвежда за местната търговия и също така изнася в чужбина. Производството е одобрено по всички стандарти на европейско ниво, старае се да се модернизира постоянно и задоволява растящите нуждите на потребителите във всяка посока. 

Продукти с марката Плам, са еквивалент за качество и безопасност както на българския пазар така и във Франция, Бpaзилия, Beлиĸoбpитaния, Иcпaния, Aвcтpaлия и Pycия.

ФАЙЪРПРОДЪКТС ПЛАМ БЪЛГАРИЯ  е коректен и предпочитан партньор, благодарение на своята лоялност, професионализъм и конкурентни цени.

Мнения

Напиши мнение за Файърпродъктс Плам България (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Файърпродъктс Плам България! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Невена Николова 23 Jul 2015 12:41

Фабрика с дългогодишни традиции в производството на кибрит и продукти за разпалване на огън. Качеството им отдавна се е доказало. И през лятото, и през зимата трудно можем да си представим живота без огън, независимо дали камина в уютна стая или пикник с барбекю. Кибритът е незаменим, особено качествен кибрит като този от Плам.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.