ФАЙЕР СИСТЕМС

Осигуряване на пожарна безопасност на офиси, бизнес и жилищни сгради, магазини, складове и др. Фирма Файер Системс ЕООД предлага още и снабдяване с апаратура за сигнализиране при пожар, инсталиране и поддръжка на системи за известяване при пожар.

Файер Системс ЕООД е фирма, занимаваща се със системи за пожарна безопасност, сигнализиации при пожар, алармени инсталации, както поддръжка, сервиз и извънгаранционен ремонт на предоставената техника.

Фирмата е създадена през 2006 г. от инж. Желязко Атанасов – експерт с дългогодишен опит в осигуряването на пожарна безопасност и разработването на системи за сигнализация и борба с пожарите.

С натрупания опит през годините, Файер Системс обслужва все по-голям брой клиенти – от големи вериги магазини, магазини, офиси, бизнес сгради до жилищни кооперации и новостроящи се жилищни сгради. Продуктовата гама, която предлага компанията е изцяло насочена към обезопасяването и превантивната дейност срещу причиняването на пожари.

• Проектиране на пожарогасителни и пожароизвестителни системи, изготвяне на евакуационни планове
• Инсталиране на пожароизвестителна техника, изграждане на сплинклер техника, системи с водна мъгла и др.
• Гасене на пожар с аерозоли – вносител на модерна техника от световноизвестен производител за аерозолно пожарогасене
• Продажба, поддръжка и сервиз на пожарогасители
• Сигнализиращи системи за изтичане на газ, и изграждане на сигурни инсталации за понижен клас пожароопасност
• Осигуряване на системи за обездимяване – системи за контрол на дим и температура
• Предлага пожарозащитни облекла и аксесоари – екипировка, маски, каски и др.

С индивидуално внимание към всеки клиент и с няколко проведени консултации, Файер Системс ще предложи оптималното решение за Вас, Вашето жилище, офис или магазин. Компанията предлага и инструктаж за боравене с техниката и апаратурата, както и навременна сервизна поддръжка при възникнали проблеми.

Адрес: Пловдив, кв. Карловско шосе, бул. Васил Левски 150

Лице за контакт – Желязко Костов

 

Мнения

Напиши мнение за ФАЙЕР СИСТЕМС

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФАЙЕР СИСТЕМС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.