БАЛКАН ЛИФТ

Проектиране и монтаж на всички видове асансьорни уредби - Балкан лифт - пътнически, панорамни, болнични, автомобилни, кухненски и платформи за хора с увреждания. Денонощна поддръжка на асансьорни уредби в Бургас, Несебър, Созопол, Поморие, Лозенец.

Балкан лифт ЕООД е бургаска фирма за проектиране, монтаж, сертифициране и поддръжка на асансьорни уредби в Бургас, региона, а от няколко години и в цялата страна. Създадена през 1992 г., фирмата натрупа богат професионален опит в дейностите по предоставяне и поддръжка на асансьори за жилищни сгради, хотели и бизнес сгради.
Фирмата е създадена от Георги Пейков – доказано име в областта и дейностите по предоставяне на услуги, свързани с асансьорите и дейностите по поддръжката им.
От самото си създаване до настоящия момент Балкан лифт винаги е подбирала качествен персонал, специалисти с богат опит и биография, експерти – инженери, икономисти, асансьорни техници, строителни работници.
Балкан лифт ЕООД предлага на своите клиенти разнообразие от стандартни и нестандартни асансьорни уредби:
•    Асансьори за жилищни сгради
•    Панорамни асансьори за хотели и офис сгради
•    Асансьори за болнични заведения, поликлиники и хосписи
•    Автомобилни асансьори
•    Кухненски платформи, подходящи за ресторанти, хотели, както и за големи комплекси
•    Платформи за хора в неравностойно положение

Благодарение на качествено свършената работа, Балкан лифт ЕООД има дългосрочни партньорства с компании от различни браншове, които са останали удовлетворени от предлаганите услуги на фирмата по проектиране, доставяне, монтиране и профилактична и гаранционна поддръжка на асансьорните уредби. Болнични заведения, административни сгради, жилищни комплекси, ресторанти и др.
Дружеството предоставя специализираните си услуги в Бургас и региона – Лозенец, Ахтопол, Несебър, Созопол, Царево, Поморие, Слънчев бряг, Свети Влас, а също така добрите отзиви за фирмата позволяват да обслужва и обекти в цялата страна.
Контакти
„Балкан Лифт“ EООД
България, гр. Бургас, п.к. 8000
ж.к. Лазур, ул. Места № 78
При авария: тел. 0886 53 20 27
Тел. / Факс: 056 53 11 87
Моб.: 0885 31 72 47 – офис – мениджър
Моб.: 0885 84 23 37 – счетоводство
Моб.: 0888 30 53 18 – търговски представител
Моб.: 0895 48 91 14 – администратор на сайта

Мнения

Напиши мнение за БАЛКАН ЛИФТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БАЛКАН ЛИФТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Асансьори

И в нашия блок асансьора е от Балкан лифт.Само веднъж се е развалял и тогава техниците дойдоха да го оправят веднага без да губят време. Професионална работа.

Moника Маринова 31 May 2014 11:09

Качество

Асансьора в блока ни го поддържа фирма "БАЛКАН ЛИФТ". Всички сме изключително доволни от качеството, бързината и ниските цени! Поздравления за фирмата!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.