Бани - производство, продажба и монтаж на обзавеждане в България

ДЖЕСИКА СОФИЯ

София, бул. Ботевгардско шосе 229

Предлагаме подови и стенни настилки, както за екстериор така и за интериор. Всичко за банята от необходимите и достъпни за всеки продукти, които са налични на склад, до изключително луксозни изделия, според най-актуалните европейски модни тенденции.

ТЕД КЕРАМИКА

Телефон: 032632710; 032627539

Пловдив, ул. Голямоконарско шосе 7

Огромно разнообразие на всички видове керамични плочки, санитарна керамика, битова арматура, сухи смеси, термо и хидро изолации, аксесоари за баня. Предлагаме ви складова наличност и отлична логистична база. Изготвяне на проект по желание на клиента.

СИРИУС БЪЛГАРИЯ

Телефон: 0896249824

София, бул. Рожен 22

Сириус България - търговия с фаянс, теракота, декоративни плочки, санитарен фаянс, гранитогрес, смесители и аксесоари за обзавеждане на баня. Официален дистрибутор на KAI GROUP - производител на керамични плочки и гранитогрес. Конкурентни цени.

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА БАНЯ ДИ.ЕМ.ЕН ЕООД

Телефон: 0888288024

Варна, ул. Пейо Яворов 17

Обзавеждане за баня от Ди. Ем. Ен ЕООД - аксесоари и оборудване за баня, душ кабини, хидромасажни душ панели, душове, шлаухове, смесителни батерии и др. Специализирани сме в продажбите на едро и дребно. Изпращаме стоки по куриер в цялата страна.

ОРКА БАНЯ

Исперих, Лудогорие

Специализирана фирма в производството на мебели за банята, която предлага богата гама от мебели за баня, с разнообразие от модели, цветове и размери, произведени от висококачествени материали и отговарящи на всякакви изисквания.