Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ТЕД КЕРАМИКА

Огромно разнообразие на всички видове керамични плочки, санитарна керамика, битова арматура, сухи смеси, термо и хидро изолации, аксесоари за баня. Предлагаме ви складова наличност и отлична логистична база. Изготвяне на проект по желание на клиента.

ТЕД Керамика е компания с повече от двадесет години опит в търговията на едро и дребно с интериорни строителни материали - керамични плочки, санитарна керамика, сухи строителни смеси и други. Ние сме развиваща се компания с традиции, а нашият екип от професионалисти е гаранция за качество и добро обслужване. Всичко, което ви трябва за изграждането на вашия интериор, можете да намерите при нас.

Продуктите ни са с гарантирано качество от утвърдени производители и се отличават с естетика, модерен дизайн и здравина. Нашите консултанти ще ви обслужат любезно, търпеливо и компетентно, така че да намерите най-доброто решение за вас и вашия дом или офис..
 

ТЕД Керамика е дистрибутор и предлага цялата продуктова гама на водещите български производители като Кай Груп, Керос България, Фаянс, Видима, Форма Вита, Вебер, Авалон.
 

Директен вносител и представител сме на водещи световни производители като Marazzi - Italy, Stroher - Germany, Grohe - Germahy, Villeroy & Boch - Germany и много други.

При нас ще намерите керамични плочки внос от Италия, Испания, Германия, Турция и Индия.
 

Мнения

Напиши мнение за ТЕД КЕРАМИКА (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТЕД КЕРАМИКА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Митко Попов 22 Jul 2015 14:49

Всичко за банята купих от магазина на ТЕД. Керамични плочки, санитарна керамика, аксесоарите за банята.Българско производство с много добро качество и цена.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.