Д-р Бисер Бончев

Адрес: София, Младост ул. Йерусалим бл. 54A

Телефон: 02 9753390

Това е начинът, по който в Golden Pages е вписана фирма Д-Р Бисер Бончев с адрес София, Младост ул. Йерусалим бл. 54A и телефон 02 9753390. Основната дейност на Д-Р Бисер Бончев е "Болници". Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило D-р Bисер Bончев или O-р /исер /ончев. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Д-Р Бисер Бончев ако сте въвели А-р Фисер Фончев или О-р /исер /ончев.