STM PLUS LTD


 

Reviews

Write review about STM PLUS LTD (10)

Ask your current clients to write a review about you if you want to acquire new clients for STM PLUS LTD! According the last Global online research done by Nielsen of over 25 000 users in more than 50 countries, 70 percent of the users trust recommendations published in internet and make their decision about buying products and services based on this.

Калинка Петрова 22 Jul 2015 12:27

Много добре работим със СТМ плюс. Извършват ни в момента замервания на работната среда. Чудесна организация и високо ниво на експертност. Помагат ни и с консултации, така че заедно да подобрим условията и безопасността на труда.

Иван Георгиев 10 May 2014 12:15

Доволен клиент

Доволни сме от услугите на фирма СТМ ПЛЮС.Посетиха обекта и извършиха компететни замервания.Направиха и консултация.

Д-Р ТОДОР ИВАНОВ 24 Oct 2013 13:35

СЪРДЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ

КЪМ ВСИЧКИ ИЗРАЗИЛИ МНЕНИЯ ЗА НАШАТА РАБОТА - НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА, ДАЛИ СА ПОЗИТИВНИ ИЛИ С ОТРИЦАТЕЛЕН ЗНАК. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСПЕШНИ!

Атанас Зайков 23 Oct 2013 14:51

действат коректно и бързо

добри професионалисти и комплексни като решения

ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ 08 Feb 2013 11:20

Коректност и партньорство

От няколко години работим заедно и съм доволен както от съвместната работа, така и от помоща при реализирането на европейски проект за нашата фирма. Пожелавам успех

качество и коректност

само това мога да кажа за тези хора. дори в неделя управителя ми помогна като го питах и беше много отзивчив. продължаваме да работим

Боряна Пенчева 22 Nov 2011 11:18

отзивчивост

Потърсих ги през интернет и в момент, в който бях доста изнервена ми помогнаха и вече четири години работя с тях. Не съм очаквала че могат да ми бъдат полезни и като правни консултанти но се справиха блестящо за което мога да ги поздравя! Изключителни прожфесионалисти са, което е рядкос в днешно време - поздравления

СВЕТЛАНА ЛЕЧЕВА 12 Jul 2011 17:44

страхотен екип от професионалисти

Работя с екипа на "СТМ-ПЛЮС" от 2003 година до момента. Знам че винаги и за всичко мога да разчитам на тях. АКУРАТНИ, ИНФОРМИРАНИ, КОМПЕТЕНТНИ, ЗНАЕЩИ, МОЖЕЩИ. Винаги са на разположение и в услуга на своите клиенти. СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЕКИПА.

относно услугите

попаднах случайно чрез интернет и ми направи впечатление, че въпреки че сме малка фирма от 5 човека ми обърнаха достатъчно внимание. Предупредиха ме, че работят професионално но накрая се изненадах от това, че на други места ми поискаха по-висока сума от тях - те посетиха обекта, организираха измервания и всичко останало и цената пак беше по-ниска. Доволен съм от отношението и професионално свършената работа.

Георги Стоянов 29 Jun 2011 21:48

рофесионално и коректно обслужване

Екип от професионалисти, много коректни точни в отношението си към нас - клиентите. Имат ясни правила, метод и стил на работа. Цените са нормални за качеството. Желая им много успехи в тези трудни времена.

Write review
Please select "I'm not a robot" check.