ВРАНЯ 93

Бетонов център Враня-93 ООД извършва производство и доставка на бетонови и варови разтвори. Разполага с три високо-производителни бетонови машини ELBA, оборудвани с компютърно управление. Сервиз и поддръжка на бетонови центрове и бетон помпи.

Враня 93 ЕООД е българска фирма, находяща се в Бетонов възел Враня, гр. София. Създадена през 1993 г. фирмата с бързи темпове усвоява сериозен пазарен дял в производството на строителни разтвори, изделия за промишлеността. Разрастването на компанията позволява на същата да притежава три работни площадки, намиращи се в бетонов център Враня, зад гараж Дружба и до къмпинг Враня в гр. София.

Общият капацитет на производителността на варовите и бетонови разтвори е 205 куб. м./час. Те са гарантирани от висококачествената техника на концерна ELBA – бетонобъркачки с компютърно управление, които гарантират прецизност и отлични производствени резултати.

Продукцията на бетонов възел Враня 93 ЕООД се използва от големи строителни компании и фирми от промишлеността, като високото качество на разтворите и професионалното отношение в изработването им, осигуряват на фирмата дългосрочни партньорства.

Запазената марка Враня 93 се налага на българския пазар заради качествените суровини, които използва при изготвянето на продуктите си. Компанията работи с проверени и сертифицирани първични материали, квалифицирани и сертифицирани по БДС от Научноизследователския строителен институт (НИСИ).

Фирмата произвежда и предлага на българския пазар:

Обикновени бетони – с клас на яркост, обозначен с “C”или „B“
Водоплътни бетони – с клас на водонепропускливост от Bb 0.6 до Bb 1.0
Мразоустойчив бетон – клас по мразоустойчивост Bm 200
Бетони с пластификатор за ранно декофриране
Дребнозърнест бетон (циментопясъчна замазка)
Варов разтвор

Фирмата разполага със собствен транспорт – автобетоновози с вместимост от 6 до 10 кум. М. и възможности да предостави на място заявената поръчка.

Враня 93 ЕООД извършва поддръжка и ремонти на бетонови възли (техническа поддръжка на електроника), както и сервиз и предоставяне на резервни части за автобетонопомпи.

Централен офис:

Адрес: Бетонов център Враня (зад къмпинг "Врана")
тел./факс: 02/9786043
Skype: VRANIA93
E-mail : istar5@abv.bg
Производственa базa Врана:
Адрес: База „Врана” /зад къмпинг "Врана"/.
Skype: vran4eto
диспечери: 0887 740 400
Производственa базa Искър-юг:
Адрес: База Искър-юг- промишлена зона ДК 3 /зад гараж Дружба/
Skype: vran4eto1
диспечери: 0887 477 600


 

Мнения

Напиши мнение за ВРАНЯ 93 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВРАНЯ 93! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Георги Вутов 12 May 2015 20:18

Имам строителна фирма и работим съвместно с Враня 93. Бетона е с много добро качество. Транспортират си го с техни бетоновози. Добри партньори не сме имали проблеми с тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.