ВЕСТА В и С

Основната дейност е дистрибуция на филтри, смазочни продукти и резервни авточасти за леки и лекотоварни автомобили. Ние сме вносители на много водещи марки от Германия, Полша, Унгария - Ashika, Vasco Filters, KS, Bizol Motor, Technofil, Denso, NGK.

Фирма Веста В и С ООД е приемник на Веста Д ЕТ, която е основана през 1991г. Занимаваме се с дистрибуция на филтри, смазочни продукти и резервни авточасти за леки и лекотоварни автомобили.

Ние сме дистрибутори на много водещи производители от Германия, Италия, Полша, Унгария, на марките Motor Gold, Bizol, Vasco Filters, Ashika, Kolbenschmidt, Technofil, Premium Filter, Aster, Prevent, NGK, Denso, Xtec. Можете да намерите тези продукти в дистрибуторската ни мрежа от магазини и складове за продажба на едро и дребно.

Нашата цел е разширяване на продуктовата ни гама и максимално задоволяване потребностите на нашите клиенти. Ние предлагаме следните продукти и марки:

  • Смазочни продукти на производителите North Sea Lubricants, Motor Gold, Bizol, Castrol, Mobil, Total, Elf, GM и други
  • Филтри - маслени, въздушни, горивни и купе за леки, леко и тежкотоварни автомобили на марките Vasco Filters, Ashika, Denckermann, Kolbenschmidt, Aster, Hengst и други
  • Ремъци, обтяжни ролки и комплекти на марките Ashika, Dayco, JWP, KDP
  • Резервни части за ходова част на Ashika, Denckermann, Talosa, NK, Ocap, Holzer
  • Водни помпи за европейски и азиатски автомобили на марките Ashika, Denckermann, Saleri
  • Накладки и спирачни дискове за леки и лекотоварни автомобили на марките Denckermann, RoadHouse, Ashika, LPR и за тежкотоварни автомобили- Don
  • Aкумулатори за всеки тип автомобил или мотоциклет на водещите в света марки Banner, Bosch, Gigawatt, VeGa, Unibat
  • Запалителни и подгревни свещи - Denso, NGK, термостати - Facet, датчици - FAE, крушки - M-Tech, Osram и други

 Предлагаме още пълна смяна на маслото в автоматичната скоростна кутия на Вашият автомобил, чрез една от най-новите и иновативни машини за смяна на масло. С напълно автоматизирана машина с цифрово управление извършваме 100% смяна на ATF маслото на всички марки и модели автомобили. При смяната се сменя маслото в автоматичната скоростна кутия, хидросъединителя и радиатора за охлаждане и маркучите.

Мнения

Напиши мнение за ВЕСТА В и С (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕСТА В и С! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Васил Груев 09 Jul 2015 15:41

Всякакви резервни авточасти и смазочни масла намирам в техния магазин, каквото ми трябва.Имат много богат избор и са много любезни. Ако ми потрябва нещо за колата, там го търся/

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.