Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

Детски център Слънчевата къща

Ние ви предлагаме полудневна и целодневна грижа за деца от 2 до 5 год. възраст. Заниманията включват английски език, музика, танци и различни арт проекти. С нас детето Ви ще опознава околния свят и ще развива своите умения и таланти. Очакваме ви!

Слънчевата къща е международен проект с изучаване на английски език, стартиран през 2009 година за деца от 2 до 5 годишна възраст.
Тук ние:
- Ежедневно се занимаваме с английски език;
- Учим много песнички и стихотворения;
- Работим над различни арт проекти;
- Помагаме на децата да развиват своите таланти и умения;
- Подкрепяме развитието на логичното мислене и адаптирането към заобикалящата ги среда;
- Изграждаме хигиенни навици и самостоятелност;


Ние се стремим да изграждаме у децата разбиране за основните християнски ценности – честност, любов и уважение към другите.


В работата си прилагаме индивидуален подход към всяко дете и търсим сътрудничество от родителите, за да можем заедно да се радваме на плодовете от положения труд.
 

Мнения

Напиши мнение за Детски център Слънчевата къща

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Детски център Слънчевата къща! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.