СТАМ ЛТД

Стам Лтд е лидер на българския пазар за стелажи, метални стелажи и складово оборудване, стелажи за палети и кутии. Компанията е тясно специализирана в проектиране, доставка и монтаж на стелажни системи - гъвкави решения за всеки склад.

СТАМ Лтд ООД е новото име на СТОРАКТ БГ.

СТАМ Лтд ООД е лидер на българския пазар в производство на стелажи и складово оборудване. Фирмата е тясно специализирана в проектирането, доставката и монтажа на стелажни системи за всеки склад.
 

Ние вярваме, че изборът на подходящи стелажи и складово оборудване e ключов за ефективното използване и безопасно функциониране на складовата база. Нашите висококвалифицирани специалисти ще ви предложат оптимални индивидуални решения за стелажи, съобразени с особеностите на склада и със специфичните нужди и изисквания на клиента. Всеки проект е изготвен съгласно нормите и изискванията на FEM и EN.
 

СТАМ Лтд ООД е част от STAMH Group, верига от фирми, предлагащи складово оборудване и стелажни системи. Дистрибуторската мрежа е основана от “Dimitriadis Co” и е със седалище в Солун, Гърция. Тя заема водещо място на Балканския полуостров, като фирми от нея развиват дейност в Гърция, България, Румъния, Сърбия, Черна гора, Македония.
 

СТАМ Лтд ООД има офиси в градовете София и Варна и предлага 14 вида стелажни системи и складово оборудване.

Защо да изберете СТАМ Лтд ООД?

 • Предлагаме широка гама от качествени продукти на MECALUX - световен лидер в складовото оборудване: 14 различни вида стелажни системи в най-различни размери, които да задоволят нуждите на нашите клиенти
 • Екипът се състои от специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в проектирането и изграждането на складово оборудване
 • Изпълняваме проектите в изключително кратки срокове
 • За 12 години повече от 1500 фирми в България се довериха на предлаганите от СТАМ Лтд ООД складови системи

Продукти:

1. За палетни товари предлагаме следните системи на MECALUX

 • Conventional Pallet Racking - универсална складова система за палетизирани товари с директен достъп до всеки палет. Тя е приложима за всякакво пространство, тегло и размери за съответните складирани стоки.
 • Mobile Pallet Racking - системата предлага максимално използване на наличното пространство чрез елиминиране на работните коридори и е оптимална за складове от типа „Хладилни камери” или „Фризерен” тип.
 • Drive-in Pallet Racking - организирана е на принципа на натрупването, осигуряващ максимално оползотворяване на складовото пространство.
 • Live Storage Pallet Racking - система за палетизирани товари с оптимален оборот на продукта, благодарение на самостоятелното преместване на товара по ролкова основа.
 • Push-Back System - оптимална складова система, която позволява да се складират до четири палета в дълбочина на ниво.
 • Self-Supporting Warehouses - самоподдържащи се складове. При тях стелажната конструкция сама по себе си изгражда склада с прибавянето на покрив и стени.

2. За непалетни (ръчни) товари предлагаме следните системи на производителят MECALUX

 • Picking Racking - това е идеалното решение за ръчно стифиране и складиране на леки и средно-тежки товари.
 • Live Storage for Picking - ролкови стелажи. Предимството на тази система е, че стоките се плъзгат по ролкова релса, което гарантира безупречен стокооборот, отделяйки процесите на зареждане и пикиране и увеличавайки скоростта на изготвяне на поръчката.
 • Movibloc Mobile Shelving - стелажна система на мобилни основи за оптимално използване на наличното пространство.
 • Shelving - интелигентна система с безболтова връзка за ръчно стифиране. Естетичният външен вид на системата позволява нейното приложение както в складови, така и в офисни помещения.
 • Mezzanines Floors - промишлени подове и повърхности за мултиплициране на използваемата площ в промишлени помещения и намаляване на инвестициите в земни площи.
 • Cantilever Racking - складова система за дългомерни материали и промишлени макари.
 • Lockers - многофункционални и надеждни индивидуални метални шкафчета.

За цялостното техническо обслужване на своите обекти разчитаме на високо квалифицирани техници и монтажници, с дългогодишен опит във фирмата.

Специалният ни отдел за монтаж и сервиз е създаден за навременно и професионално инсталиране на стелажните системи, което гарантира безопасността на работниците в склада и намалява загубите на средства от неправилна експлоатация.

СТАМ Лтд ООД – стелажи и складово оборудване. Решение за всеки склад!
 

Мнения

Напиши мнение за СТАМ ЛТД (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТАМ ЛТД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Станчо Коцев 02 Jun 2015 17:02

отлично

Закупих от Сторакт складово оборудване - стелажи и метални шкафчета. Много съм доволен от качеството и от бързината с която всичко беше доставено и монтирано така че да не ми губят времето и парите. Истински професионалисти браво.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.