Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

СПИДИ - СОМАТ

Спиди поща - Изгодно изпращане и получаване на пратки от офис или АПС до офис или Апс на изключително ниски цени. От днес за утре. DPD ECONOMY - Евтини и сигурни сухопътни доставки до и от европейски държави.

Спиди АД е създадена през 1998 г. и е най-голямата куриерска компания на българския пазар. От 2012 г. Спиди е публична компания, която се търгува на Българската фондова борса.
Името на Спиди е синоним за бързина, качество и надеждност на предлаганите куриерски услуги и решения, и обслужва над 12 млн. пратки годишно.

Спиди предлага пълно портфолио от куриерски, пощенски и палетни услуги за България и Европа. Спиди е партньор на DPD – най-голямата мрежа за сухопътни доставки в Европа.

Мнения

Напиши мнение за СПИДИ - СОМАТ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СПИДИ - СОМАТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

ОЧАРОВАНА

Някои конкуренти на Спиди вече изпитват страх от разширяването на клиентската им мрежа. Разбира се, качеството на услугите им е пожелателно и за другите фирми от бранша.Пратките за територията на страната са с най-кратък срок за доставка от куриерите на Спиди. А също и тези до Македония. Лично съм се убедила. Адмирации за ентусиазма и коректността на персонала. Вероятно това е свързано и с доброто заплащане във фирмата.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.