Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

СПИДИ - РАЗГРАД - ОФИС

Спиди поща - Изгодно изпращане и получаване на пратки от офис или АПС до офис или АПС на изключително ниски цени. От днес за утре. DPD ECONOMY - Евтини и сигурни сухопътни доставки до и от европейски държави.

Спиди АД е създадена през 1998 г. и е най-голямата куриерска компания на българския пазар. От 2012 г. Спиди е публична компания, която се търгува на Българската фондова борса.
Името на Спиди е синоним за бързина, качество и надеждност на предлаганите куриерски услуги и решения, и обслужва над 12 млн. пратки годишно.

Спиди предлага пълно портфолио от куриерски, пощенски и палетни услуги за България и Европа. Спиди е партньор на DPD – най-голямата мрежа за сухопътни доставки в Европа.

Мнения

Напиши мнение за СПИДИ - РАЗГРАД - ОФИС (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СПИДИ - РАЗГРАД - ОФИС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Мария Цонева 10 Jan 2013 09:41

Дежурният куриер преди Коледа ме изненада с подарък от мои близки. Той беше моят дядо Мраз.

СПИДИ АД 09 Jan 2013 13:58

Анелия Николова 03 Jan 2013 13:03

Мнението ми за Спиди Разград е,че доставките по празниците се бавят и не се доставят на адреса,въпреки че е платено затова. Клиента не се уведомява,че пратката е в офиса и трябва да отиде до там,за да я получи. Така се получава един омагьосан кръг и в крайна сметка потърпевши са хората,които чакат важни документи свързани с бизнес пътувания.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.