СОНИКО

Фирма Сонико е лидер в производството и разпространението на обков и заключващи системи. При нас може да откриете богато разнообразие от брави, дръжки, ключалки, антипаник брави на Wilka, Winkhaus, Codkey Technologies, Linea Cali, Viro и Omec.

През последните 20 години целенасочено и устремено се развиваме и усъвършенстваме в областта на строителния обков, заключващите системи и системите за сградна организация на човекопотока.

Изградили сме екип от амбициозни, отговорни и креативни хора, и решаваме не един проблем от областта на техническата обезпеченост на инженерното задание на архитектурния проект.

Успяхме да надскочим ограниченията, работейки рамо до рамо с лидери в областта на дизайна и крайните интериорни решения и да отговорим на съвременните изисквания на действащите Европейски стандарти.

Двадесет години задълбочена работа, инвестиция и технологични подобрения, доведоха до създаване на широкообхватна линия от продукти собствено производство, известни на Европейския пазар с логото Сонико и Codkey.

При нас ще намерите:

  • Дръжки - сервизни, секретни, обикновени, топки
  • Брави - за алуминиева дограма, мебелни, секретни,
  • Ключалки - еднострании, с ръкохватка
  • Аксесоари - катинари, насрещници и други

Нашите специалисти и консултанти ще Ви сътрудничат:

  • при избора на най-подходящите продукти, съобразени с експлоатационните условия
  • ще Ви запознаят с новите тенденции в областта на системните решения за дома и офиса
  • ще удовлетворят очакванията и естетическите потребности на вашите и нашите клиенти

Да постигнем заедно целите си!

Мнения

Напиши мнение за СОНИКО

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СОНИКО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.