Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАРАНТ 2

Отпускане на парични заеми с изключително изгодни условия срещу залог на злато, сребро, битова техника, автомобили. Коректно оценяване. Работно време 08.00 часа - 23.00 часа без почивен ден.

Заложна къща Гарант 2  - бързо и лесно усвояване на парични средства, заем срещу залог, покупка, продажба и залог на злато, сребро, бижута, компютърна техника и всякакъв вид битова електроника, движими вещи и автомобили.

Имаме и собствен оказион, в който може да намерите употребявани и нови стоки на атрактивни цени и професионално обслужване.

Ние работим изцяло по изискванията на „Наредба за дейността на заложните къщи”, а услугите, които предлагаме се ползват от широк кръг хора с различен социален статус, което показва, че можем да оправдаем Вашите очаквания и да заслужим Вашето доверие!

Коректно оценяване. Работното ни време е всеки ден от 08.00 часа до 23.00 часа, без почивен ден.

Можете да ни се доверите за вашите най-ценни вещи, за най-експресното обслужване и експертна оценка на всички ваши залози.

Мнения

Напиши мнение за ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАРАНТ 2

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЗАЛОЖНА КЪЩА ГАРАНТ 2! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.