БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ НОСИИ ОТ МЕЛИ - М

Производство на автентични и стилизирани народни носии, сценични и театрални костюми и декор, ученически униформи, мажоретни костюми и аксесоари, етно-сувенири. Предлагаме и традиционни музикални инструменти. Качеството е гарантирано с ISO 9001

Фирма Мели-М е производител на национални костюми, традиционни музикални инструменти и етно-сувенири. Наши клиенти са много професионални и непрофесионални танцови състави и формации, учебни заведения, читалища и много други, посветени на българският фолклор и култура.

Предлагаме тракийски, северняшки, македонски, шопски, добруджански носии, както и от всички останали етнографски области. Фирмата е предпочитан партньор при реализиране на проекти от национални и европейски програми. Предлагаме и изработване на фолклорни костюми по модел на клиент.

Можете да закупите от нас както отделна риза с бродерия, сукман с бродерия, сая или литак, пола с бродерия, така и комплекти, при които имаме допълнителни намаления. Специални отстъпки имаме и за училища, народни читалища, НПО-та, вокални и танцови формации.

Обръщаме специално внимание на най-малките ни клиенти, защото съхраняването на традициите е най-важно за нас. Детските народни носии са изработени по специални модели, които осигуряват не само добрия вид на фолклорния костюм, но и от висококачествени платове, даващи възможност на децата да танцуват и пеят свободно.
 
Фирмата има собствена търговска марка Miss Match. Освен фолклорни костюми и аксесоари, Miss Match е марка и на ученически униформени облекла, рекламни и промотърски облекла, костюми за мажоретки, аксесоари и ботуши за мажоретки, театрални костюми, спортни стоки и артикули. Качеството на предлаганите от нас фолклорни костюми е гарантирано със сертификат за качество ISO 9001:2008.

Марката „Miss Match” е реализирала блестящо десетки проектите на училища и читалища в страната, а през последните няколко години е основен партньор на училищата по проектите на МОН за „Ритуализация на учебния живот” и въвеждането на униформени облекла.

www.nosii.com
 

Мнения

Напиши мнение за БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ НОСИИ ОТ МЕЛИ - М (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ НОСИИ ОТ МЕЛИ - М! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Учавствам в самодеен състав за народни танци. Носиите ни са изработени от Мели-М. Много са красиви и са чудесно ушити. Дават удобство и свобода на движение освен че изглеждат добре. Направо с удоволствие танцуваме с тях по различни изяви. Поздравления за фирмата, давайте все така.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.