ЛЮЛИН КОМЕРС

Люлин Комерс е с основна дейност производство и търговия на месни продукти. Фирмата предлага търговия на едро: телешко, свинско, агнешко месо, месни заготовки, телешка, свинска и кайма-смес,карначета, кюфтета, наденици, шишчета, шницели и деликатеси.

Люлин Комерс ЕООД е фирма с предмет на дейност търговия с месо и месни  заготовки – както в София така и в други градове. На българския пазар от 2007 г. Люлин Комерс ЕООД е производител на свинско, телешко и агнешко месо, разполага с квалифициран персонал и съвременна техника, съобразена със стандартите наложени в Европейския съюз. Месото, което предлага на клиентите си, е с произход България, а продуктите са преминали през системата за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР).

В специализирания ни магазин в ж.к. Люлин ще откриете богата гама от месни продукти, разделени в няколко категории:

Свинско месо – контра филе, бон филе, котлет, гърди, врат, бут, плешка, сланина, бекон, колбаси, кайма и др.
Телешко месо – шол, котлет, врат, джолан, филе.
Агнешко месо – цяло агне, както и части от агне – бут, плешка, агнешки главички
Заготовки – кайми, карначета, наденици, кебапчета, кюфтета и др.

Фирма Люлин Комерс ЕООД работи и търгува с търговци на едро и дребно, като предлага и преференциални цени в зависимост от количествата и поръчките.

Люлин Комерс желае да достигне до трапезата на Вашия дом, за това мнението на клиентите е най-добрата реклама за Люлин Комерс.  Пресни и качествени месни продукти от български производител – очакваме Ви!

Контакти:
гр. София, бул. Захари Стоянов № 31
+359 72/ 166 007
+359 877/ 70 98 88
E-mail: lylin_komers@abv.bg

Мнения

Напиши мнение за ЛЮЛИН КОМЕРС (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЛЮЛИН КОМЕРС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Нина Милчева 18 May 2015 09:52

Имам магазин за хранителни стоки и работя с Люлин комерс от няколко години. Зареждам свински разфасовки, кюфтета, кебапчета, наденица, кайма. Много добре се харчат защото качеството е високо и месото е истинско. Клиентите са свикнали и питат за тях.

Тодоров 11 Apr 2014 10:51

Истинските месни продукти

Нямам навик да пиша в интернет форуми,но при всички боклуци,които ядем,считам че трябва да се пише за качествените продукти на пазара.Продуктите на ЛЮЛИН КОМЕРС са такива КАЧЕСТВЕНИ.

Деси Топалова 16 Jan 2014 17:24

Месните продукти на ЛЮЛИН КОМЕРС

Месните продукти на ЛЮЛИН КОМЕРС са най-качествените такива на които съм попадала.За коледните и новогодишни празници отново се доверихме на тяхните продукти.Искам да пожелая на целия екип още повече успехи!

мария михова 16 Aug 2013 10:47

отлично качество, страхотно месо

Люлин Комерс произвеждат най-качественото месо и месни продукти в София!Месарницата им в Люлин 3 сигурно е най-добре заредения , при това с най-качествена продукция, месарски магазин . А персоналът е толкова отзивчив!За щастие в ече във все повече магазини намирам от тяхната пакетирана кайма, кюфтета или кълцаната наденица.Препоръчвам на всички потребители да не се колебаят когато видят марката "ЛК", а да купуват без да се замислят!

Пламен Петро 28 Nov 2012 23:33

Продуктите са прекрасни, без компромиси в качеството. Пожелавам Ви много успехи. А на колегата А. Петков държа да напомня, че за последните няколко месеца цените на месото на световния пазар се увеличиха с около 20%.Просто корегирай цената колега,не се страхувай, а пък има имного други марки кайми, цените на които сигурно ще те удоволетворят.

Асен Петков 13 Nov 2012 18:25

Забележка

Работя с вашта фирма от 2г.продавам продуктите ви добре но най вече каймата в тарелка от 500гр.с надценка от 0.20лв след увеличението на цените .Така продавам каймата ви почти без надценка .За този период от време не съм получил никакво облекчение в цената от ваща фирма или да сте неправили някаква промоция на нещо дори към краиния потребител.

anelia 22 Aug 2012 20:04

vashite produkti triabva da sa na parvo miasto jiveia v liulin i predpochitam vashite produkti pred vsichki ostanali.Ostanete na pezara zavinagi.......

Опитах Ваш продукт! :)

Бях във Витоша тази седмица, в една хижа. За обяд си поръчахме кюфтета. Бяха невероятни! Попитах хижарката за фирмата производител. Тя ми показа опаковката, на която прочетох "Люлин комерс". Никога до този момент не съм срещала името на фирмата Ви, за съжаление. И в града, в който живея - Перник, не съм купувала продукти, произведени от Вас.Искам да Ви поздравя за добрия продукт! Пожелавам Ви успех, на Вас като производители още дълго да ни радвате с продуктите си и на фирмата Ви!Десислава Тодорова

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.