Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЛОГОС ТРЕЙД

Водещ вносител и дистрибутор на качествени и новаторски продукти за топлоизолация, интериор и декорация. Продуктовата ни гама включва полистиролни первази, пана за таван, армирана мрежа, профили за баня, преходни лайсни, топлоизолационни материали.

LOGODOM е търговска марка на Логос Трейд ЕООД, под която се предлагат продукти за топлоизолация и декорация като пана за таван, первази за таван, подложки за ламинат, лепило за Селитрон, декоративни первази, пиластри и колони, декоративни полиуретанови греди и дъски, декоративни pvc ъгли и профили, преходни лайсни, плоскости, XPS первази.
 

С дългогодишния си опит на българския пазар Логос Трейд ЕООД се утвърди като един от водещите вносители и дистрибутори на нови и висококачествени продукти за топлоизолация и декорация на множество големи немски и европейски производители.
 

Логос Трейд ЕООД разполага с голяма дистрибуторска мрежа, включваща над 150 партньори в страната. Фирмата е доставчик на най-големите строителни хипермаркети: BAUHAUS, MASTERHAUS, PRAKTIKER, BAUMAX, АЛАТИ, БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛНИ МАРКЕТИ, PRAKTIS и др.
 

Централен офис и склад:

Ботевград 2140, бул. "Цар Освободител" №30
тел: 0723 93334; GSM: 0887 022066; GSM: 0882 443067
E-mail: logostrade.office@gmail.com

Фирмен магазин в Ботевград
ул. "Цар Освободител" 30 /Малтехагро/
GSM: 0886 578440
 

Фирмен магазин в София

кв. Овча купел, ул. "Нов век" №9
GSM: 0882 461071
 

Търговски представители:

Ростислав Генов - търговски представител за гр. София и Югозападна България
GSM: 0884 245391
 

Константин Бахаров - търговски представител за Централна и Източна България
GSM: 0888 111844
 

Мнения

Напиши мнение за ЛОГОС ТРЕЙД (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЛОГОС ТРЕЙД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Много голямо разнообразие от материали за строителството и обзавеждането. На мен скоро ми се наложи да купувам подложки за ламинат, лайсни и первази, но разгледах целия магазин. Има много неща за изолация, плоскости, декоративни елементи. А цените не са им високи въпреки че качеството е много добро.

Драган Чолаков 27 Nov 2013 15:42

Много качествени материали. Препоръчвам!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Ботевград