Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МОДНА КЪЩА ЛЕЙДИ ЛАЙК

Повече от 15 години обличаме българската жена, водени от единствената реклама - качество и оригиналност на дрехите. Производство и търговия на модно дамско облекло. Елегантност и индивидуален стил. Представителни магазини във всички по-големи градове

Модна къща Лейди Лайк е производител на модно дамско облекло. Фирмата присъства на пазара от 15 години, има три фирмени магазина в Пловдив и търговски представители в по-големите градове на страната. Произвежданите от нея дрехи са изключително разпознаваеми и със собствена визия. Оригиналният дизайн, изчистена линия и качеството на продукцията наложиха марката през годините, а коректното отношение към клиенти и търговци превръща работата с Лейди Лайк в удоволствие.
 

Фирмен магазини в Пловдив: Търговски Център Централни хали, ет 2

Магазини в страната, където можете да намерите дрехите на Lady Like:

София, ул. Цар Иван Асен ІІ 22
София, бул. Янко Сакъзов 72
София, бул. Гоце Делчев 57, бутик La Strega
 

Пазарджик, ул.Отон Иванов 24
 

Разлог, ул. Иван Вазов 3, бутик Дени
 

Плевен, ул. Цар Борис ІІІ, Макси център, ет.3
 

Благоевград, ул. Пере Тошев 5, бутик @fashion
 

Мнения

Напиши мнение за МОДНА КЪЩА ЛЕЙДИ ЛАЙК

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МОДНА КЪЩА ЛЕЙДИ ЛАЙК! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.