Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ИВАЙЛО ИЛИЕВ-БИ

Ивайло Илиев - Би предлага транспортни услуги, наемане на транспортни автомобили за екскурзии, туристически обиколки и транфери, луксозни автомобили за посрещане на гости, наем на транспорт за тимбилдинг. Качествено обслужване на разумни цени.

Фирма за транспортни услуги и превози Ивайло Илиев – БИ осигурява висококачествени услуги, свързани с наемането на луксозни автобуси, микробуси, коли, осигурени с квалифицирани шофьори.

Ивайло Илиев-БИ ЕООД е гарант за Вашето спокойно и комфортно пътуване. Фирмата извършва транспортни услуги в страната и чужбина, като в досегашния си опит обслужва туристически агенции, големи компании, държавни учреждения, неправителствени организации и др.

Ивайло Илиев – БИ ЕООД предлага разнообразни туристически услуги, в зависимост от желанията на клиентите. Вземайки предвид разстоянията, вида пътуване, както и броя на пътниците, компанията има възможност да предложи разнородни транспортни средства, стараейки се да осигури максимален комфорт на пътя.

Услугите, които предлагаме са:
•    Автобуси и микробуси за туристически обиколки и екскурзии
•    Превоз на работници от и до работните им места
•    Автомобили за трансфери и посрещания/изпращания на гости
•    Наем на транспорт за симпозиуми, тимбилдинги

Компанията разполага и със сервизна база, където извършва авторемонти и техническо обслужване на автобусите. Сигурността на пътниците и високото качество на услугите са най-важните компоненти в сферата на предлагането на транспортни услуги.

Ето защо Ивайло Илиев – БИ ЕООД предлага всички тези неща и то на ниски цени!

Адрес: Перник, жк. Проучване 27
Телефон: 076 609449, 089 8544176

Мнения

Напиши мнение за ИВАЙЛО ИЛИЕВ-БИ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИВАЙЛО ИЛИЕВ-БИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.