АЙ ПИ ЕН-БЪЛГАРИЯ

Ай Пи Ен България ООД предлага продажба на оригинални и съвместими консумативи за печатащи и копиращи устройства на почти всички известни марки за офиса, Консумативи за пълнене, рециклиране, на тонер касети. Компетентно и качествено обслужване.

Ай Пи Ен България ООД извършва продажба на оригинални и съвместими консумативи за печатащи и копиращи устройства на почти всички известни марки : HP, Canon, Epson, Xerox, Samsung, Kyocera, Brother, Lexmark, Konica Minolta, OKI, Panasonic, Toshiba, Delacamp, UNI-1 и други
 

Ай Пи Ен България ООД предлага професионално рециклиране на касети за принтери и копирни машини /тонер касети и мастилени касети/. Рециклирането се извършва от високо квалифицирани фирмени служители. 
 

Като рециклирате празни касети, намалявате собствените си разходи за печат, без да намалявате качеството на печата.Освен това съдействате за опазването на околната среда, като намалявате употребата на суровини и енергия, необходими за направата на чисто нови касети.
 

Ай Пи Ен България ООД извършва извънгаранционна поддръжка /ремонти/ на лазерни принтери и копирни машини.

Знаем, че успехът на нашите партньори е важна предпоставка за нашето развитие. Затова наша първостепенна задача е да подпомагаме активно клиентите си, като им предлагаме продукти и услуги, които правят техния бизнес по-лесен и печеливш. Наш основен принцип е да установяваме приятелски отношения с нашите партньори. Уважаваме и ценим хората, с които имаме бизнес отношения. Нашите клиенти са наши приятели.

Централен офис София

София 1839, кв. Враждебна, ул. 68, №13
Тел.: (+359 2) 971 24 96
Тел.: (+359 2) 971 38 54

Тел.: (+359 2) 494 93 59 - сервиз

Тел.: (+359 2) 494 93 06 - склад

GSM: (+359 885) 224 745

Работно време:

понеделник - петък:  9,00 - 18,00 часа

почивни дни: събота и неделя

Мнения

Напиши мнение за АЙ ПИ ЕН-БЪЛГАРИЯ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЙ ПИ ЕН-БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

П.Петров 12 May 2014 17:56

Препоръчвам

Препоръчвам фирма АЙ ПИ ЕН България за оригинални и съвместими тонери.Редовна доставка и с добро качество.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.