Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

И-ПАКТ

И-Пакт ЕООД е фирма специализирала се в производството на продукти от картон и велпапе. С богат асортимент от продукти, И-Пакт изработва и предлага на пазара картони, кутии, разделители, решетки, картонени щайги, подложки. Разнообразие и ниски цени.

И-Пакт ЕООД е българска фирма производител и доставчик на продукти от картон и велпапе, чиято дейност и производство са ситуирани в с. Кривина, Столична община. Фирмата предлага доставка на продуктите си в цялата страна, като има опция за поръчка през интернет страницата на И-Пакт ЕООД www.ipak-bg.com:


•    RSC кашон
•    EFF кашон
•    HSC кашон
•    HSC в кашон
•    Щанцови опаковки
•    Нестандартни опаковки
•    Решетки и други


Фирмата разполага с модерна техника и съвременни машини за изработката на продуктите си, като се използват няколко вида петпластно или трипластно велпапе. И-Пакт ЕООД предлагат на своите клиенти бяло или кафяво покритие на изделията си, както и различни пластове хартии – от двупластови до петпластови, в зависимост от желанията на клиента.


Предимствата на кутиите и опаковките от велпапе са екологично чисти, предпазващи и съхраняващи стоките по-качествено при транспортиране.


В И-Пакт работят квалифицирани специалисти, които ще дадат съвет в търсенето на подходящия продукт, ще помогнат при избора на материал и при изготвянето на индивидуална поръчка.


И-Пакт извършва доставки до магазини, офиси и складове, със собствен превоз, което гарантира, че поръчките ще бъдат доставени в изправен и годен за употреба вид.

Свържете се с нас:
Тел: 02/999 73 22, GSM: 0887 648 374, Факс: 02/999 74 41, E-mail: [email protected]


Мнения

Напиши мнение за И-ПАКТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за И-ПАКТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

мнение

Използвал съм услугите на фирма ИПАК .Много съм доволен и ги препоръчвам !

Петко Стаменов 19 Aug 2015 13:14

Мнението ми за опаковките на ИПАК е изцяло положително. Изненадах се когато открих в София подобна фирма, тъй като традиционно съм ползвал услуги на производители от провинцията.Имат доста добри възможности и желание да опитат нещо по-нетрадиционно като опаковка и прост кашон. Успех в работата и са бъдат все така иновативни!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.