ХЕЛИОС 2002

Фирма Хелиос 2002 предлага преработка, дистрибуция и продажба на птиче месо, птичи полуфабрикати в различни разфасовки.

Фирма Хелиос-2002 се занимава с преработка на птиче месо. Създадена е през 1992 г. Производствената база е в гр. Пловдив, България. Предприятието е оборудвано с високопроизводителни съвременни машини за преработка на птиче месо. Високата квалификация на управленския екип и производствения персонал гарантират успешното производство и високото качество на продукцията ни.

Компанията прилага добрите производствени практики. Внедряването на нови технологии в отговор на изискванията за безопасност на хранителните продукти на ЕС е водеща политика на фирмата.

Хелиос -2002 произвежда полуфабрикати от птиче месо, в различни разфасовки. Продуктите на фирмата се предлагат под търговска марка “Хеликс” и се приготвят по собствени оригинални рецепти. Суровината и готовата продукция отговарят на високите стандарти за хигиена и безопасност на храните.

Разполагаме със собствена дистрибуторска мрежа и извършваме безплатен транспорт до клиенти в града и страната.

Къде да ни намерите:

Хелиос-2002 ООД гр. Пловдив

Адрес:  4004 Пловдив, Околовръстен път

землището на с. Оризари, местност Казланджа

Стационарен телефон:  032/67 98 88 ; 032/69 51 31

Мнения

Напиши мнение за ХЕЛИОС 2002

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХЕЛИОС 2002! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.