ДДД Експерт България

ДДД Експерт България ООД е лицензиран Пест Контрол оператор. Извършваме обработки по договор. Внедряваме системи за контрол на вредителите. Професионално и комплексно унищожаваме хлебарки, гризачи, бълхи и др. Разполагаме с офиси в цялата страна.

ДДД Експерт България ООД е Професионален Пест Контрол Оператор. Наш приоритет е осъществяването на дейности по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на обекти с обществено значение, производствени и търговски дружества, предприятия от сферата на услугите, частни кооперации и жилищни домове, както и всички потенциални клиенти имащи необходимост от посочените услуги. Обслужваме над 2000 държавни и частни организациии на територията на цялата страна. Дружеството е сертифицирано съгласно европейските стандарти ISO:14001:2008; ISO:9001:2008 и OHSAS:18001:2007.

Разполагаме с висококвалифициран персонал, модерно техническо оборудване, офиси и мобилни търговци в цялата страна. Работим в съответствие с всички нормативни разпоредби на МЗ, РЗИ, БАБХ, НЦЗПБ.

ДДД Експерт България осигурява пълен набор от услуги:

Инспекция - оглед и професионална консултация от оторизиран представител на ДДД Експерт България ООД за съответният регион. Анализ на проблемите и уточняване на високорисковите зони персонално за всеки обект.

Дезинсекция - обработка против всички инсекти, регламентирани по смисъла на Наредба 3 на МЗ - хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, комари, мравки, паяци и т.н.

Дератизация - съвкупност от химични и механични мероприятия за контрол на гризачите. Методите са различни в зависимост от сезона, вида и заселеността на обекта с вредители и др.
Мониторинг - ежемесечно обследване на обекта от оторизиран представител на ДДД Експерт България за съответният регион. След събеседване с отговорното лице и анализ на тенденциите се установява постигнатия резултат или се променя стратегията за контрол

Всички обработки се извършват под контрола на лицензиран ДДД Ръководител с дългогодишен опит в областта на Пест контрол услугите. Оторизираните екипи специалисти са завършили курс към Министерство на здравеопазването и са квалифицирани „дезинфектори“. Препаратите, които използваме са висококачествени, разработени от световноизвестни концерни, съобразени с  изискванията за качество и щадящи околната среда.

ДДД Експерт България гарантира:
- Стриктно изпълнение на поети ангажименти към настоящи и бъдещи клиенти
- Използването на препарати безвредни за нецелевите обекти - хора  и домашни  любимции
- Професионално обслужване
- Индувидуален подход към всеки наш клиент
- Вътрешнофирмен кадрови контрол
- Периодични обучения на персонала с цел осъвременяване и подобряване на услугата по ДДД.

ДДД Експерт България предлага:
    Услуги за фирми:
-    Инспекция
-    Прфилактика
-    Абонамент

Услуги за чстни лица:
-    Първоначална обработка
-    Поддържаща обработка
-    Гаранция

За връзка с ДДД Експерт България, може да ни посетите в регионалните офиси, или да се свържете с нас на посочените телефони:

Национален Координатор: 089 4444164

Град София
Бул. Цар Борис III 63
Тел. 0894444834
[email protected]

Град Пловдив
ул. Карловска 40
Тел: 089 4444165; 0894444168
[email protected]

Град Варна
ул. Д-р Басанович 18
Тел: 089 4448670
[email protected]

Град Велико Търново
Ул. Димитър Буйнозов 7
Тел: 0894444015
[email protected]

Град Плевен
ул. Цоньо Матев 20
Тел 089 4448657
[email protected]


 

Мнения

Напиши мнение за ДДД Експерт България

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДДД Експерт България! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.