кафе CREMOZZO ДЖУЛИ ЕКСПРЕС

Джули Експрес ЕООД се грижи за взискателните вкусове на своите клиенти и предлага кафе CREMOZZO. Специалното селектиране на различни сортове кафе е нашият гарант за 100 процентово удоволствие. Кафе CREMOZZO - създадено, за да Ви доставя удоволствие.

„Джули Експрес” ЕООД се грижи за взискателните вкусове на своите клиенти и предлага кафе Cremozzo.
Специалното селектиране на различни сортове кафе е нашият гарант за Вашето 100% удоволствие.
          Кафе Cremozzo - създадено, за да Ви доставя удоволствие.
Ние разполагаме с голяма фабрика за пакетаж на всеки тип кафе продукти. Повече от десетилетие „Джули Експрес” ЕООД се грижи за взискателните вкусове на своите клиенти. В самото начало бяхме малък пакетажен цех за захарчета. След това добавихме кафето. Гордеем се с това, което сме постигнали и няма да спрем да се развиваме.
     Специално разработените линии Vending и Cremozzo задоволяват нуждите на всеки тип клиенти – от любителите на Вендинг автомати до посетителите на коктейл-барове, ресторанти и хотели.

Джули Експрес ЕООД изпълнява ежеседмично Вашите заявки до всяко кътче на страната. Поддържаме точни и коректни партньорски отношения с нашите клиенти, които могат винаги да разчитат на сигурна и навременна доставка на качествените ни продукти.
Фирмата предлага възможност за изработване на продукти с Вашето фирмено лого - перфектният дизайн е гаранция за Вашия успех!

                                                                 Продукти:

  • Pазтворимо кафе
  • Pазтворимо кафе гама 3 в 1
  • Кафява захар
  • Суха сметана,
  • Мед
  • Четири вида разтворим чай.

 Не спирайте да очаквате винаги нови продукти от нас!!!
 Специалистите ни непрекъснато усъвършенстват рецептите според Вашитепредпочитания!
 Ние не правим компромис с нито един детайл – от качеството на използваните суровини до перфектнатният стил на опаковката!


                                       За връзка:


                              Джули Експрес ЕООД
                                jullypack@mail.bg
                                        Перник
                                       076 588997

Мнения

Напиши мнение за кафе CREMOZZO ДЖУЛИ ЕКСПРЕС

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за кафе CREMOZZO ДЖУЛИ ЕКСПРЕС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.