БЪЛГЕРИЯН ХОУМ КЕЪР

Бългериян Хоум Кеър ООД е агенция за поддръжка и отдаване под наем на недвижими имоти - поддръжка на апартаменти, къщи и ваканционни комплекси. Обслужваме цялото Българско Черноморие - от Каварна до Слънчев Бряг.

Бългериян Хоум Кеър ООД е агенция за поддръжка и отдаване под наем на недвижими имоти. Обслужваме цялото Българско Черноморие – от Каварна на север, до Слънчев Бряг на юг. Предлагаме качествена поддръжка на апартаменти, вили и ваканционни комплекси; отдаване под наем на вили и апартаменти; поддръжка на басейни; поддръжка на градини и зелени площи; ремонти и строителство;

Всяка недвижима собственост, независимо дали къща, вила, апартамент или ваканционен комплекс има своите специфични потребности. Те зависят от региона и разположението на имота, от неговия размер и тип и разбира се, от изискванията на собственика. Поддръжката на имот изисква знания, умения и познаване на местните особености. Бългериян Хоум Кеър ООД притежава и трите и с удоволствие ще Ви помогне за поддръжката на Вашия имот.

Мнения

Напиши мнение за БЪЛГЕРИЯН ХОУМ КЕЪР

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БЪЛГЕРИЯН ХОУМ КЕЪР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.