БОМАР

Изграждане и оборудване за басейни, препарати за басейни. Търговия с хотелски и ресторантьорски консумативи, миещи и дезинфекциращи препарати за тях. Производство и търговия с ленти БОМАР Ол Инклузив, богата цветова гама.

Бомар 2000 ЕООД – експерт в инженерно-консултантските дейности и изграждането на СПА съоръжения и басейни. Фирмата е създадена през 2000 г. и за кратък период заема основна роля в проектирането и изграждането на водни съоръжения – басейни и спа оборудване.

Басейните, които изработва Бомар ЕООД, са след предварително оглеждане на терена, съобразяване с идейното решение на инвеститора и консултиране с експертите-инженери на фирмата. Компанията притежава необходимия опит, за да проектира и изгради уникално съоръжение според изискванията на клиента в максимално кратки срокове.
Конструкциите и материалите, с които работи Бомар 2000 са изработка на доказани производители в световен мащаб. Ето защо, фирмата гарантира професионално изпълнение и безупречни резултати в изграждането на басейни.

Фирмата предлага на своите клиенти и миещи и почистващи препарати с битова и професионална насоченост, както и работно облекло за лечебни заведения, ресторанти и хотелско обслужване:

• Полиетиленови престилки
• Шапки-пилотки
• Шапка главен готвач
• Боне
• Медицински чехли

Търговски представител: 0884 609 032,
Управител на фирмата: инж.Б. Даскалов, 0887 754 611
www.bomar2000.com, bomar2000@abv.bg

Мнения

Напиши мнение за БОМАР

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БОМАР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.