Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

БиГ Лайф ООД - EMS тренировки

БиГ Лайф ООД предлага чрез www.easywayfit.com революционен подход към персоналните EMS тренировки, изменяйки стандартните виждания за фитнеса.

1. Какво е EMS тренировка?

EMS е съкращение от английското Electric Muscle Stimulation или електромускулна стимулация.

Фактически EMS представлява цялостна тренировка на тялото. Добре е да знаем, че нормално нашите мускули се съкращават чрез електрически импулси, които се излъчват от нашият мозък. Точно този ефект използва EMS. Вместо да се свиват и разтягат чрез мозъчни импулси, мускулите се стимулират от външен източник на електрически импулси. Докато се провежда тренировката ефектът от EMS спомага значително за интензивността на упраженията и увеличава в пъти ефекта им в сравнение с обичайната фитнес тренировка.

Резултатите Ви ще се подобрят значително ако тренирате с EMS!

 

2. Какви са ползите от EMS?

EMS може да се намери във фитнесите, СПА центровете, салоните за красота и wellness по целия свят. Тази технология се използва също и от много професионални спортисти, като например великият бегач Юсеин Болт. Ето ТУК можете да проследите една негова тренировка с апаратура подобна на тази, която предлагаме ние от http://www.easywayfit.com/  Елитните атлети използват EMS, за да подобрят своите постижения, сила и бързина. Физиотерапевтите използват електростимулацията, когато се изисква по-внимателен подход към стави и пострадали сухожилия. Персоналните фитнес треньори, фитнес залите, салоните за красота ориентирани към здравословните процедури за разкрасяване, ускоряването на метаболизма, изгарянето на излишните мазнини – това са част от многобройните приложения на тази иновативна технология.

 

3. Мога ли да тренирам продължително време с EMS?

ДА! Можете да тренирате със същата продължителност и периодичност, както при обичайните фитнес тренировки. Силата и издръжливостта на мускулите нараства и се поддържа само с постоянство при тренировките. Ако спрете да тренирате за известно време, мускулите Ви ще се върнат в тяхното първоначално състояние. Точно, както ако спрете да ходите във фитнес залата, където тренирате с големи тежести и конвенционални упражнения.

 

4. Защо EMS тренировките са много по-ефективни от конвенционалните фитнес занимания?

Пълната EMS тренировка активира 90% от мускулните влакна без да ги претоварва. За разлика от обичайните тренировки, електромускулната стимулация достига и до мускулите в дълбочина. Това увеличава външно и вътрешно-клетъчната координация. Ето защо упражненията се отразяват върху тялото много по-бързо, отколкото ако само тренирате без нашите апарати. Ефектът, който ще усетите с нашите програми и екипировка може да достигне до 18 пъти по този без тях.

 

5. Опасен ли е токът, който преминава през тялото по време на тренировката?

Не. Тренировката и третирането с нискочестотна токова стимулация не е опасна.

Защо?

Нашите мускули работят постоянно. По време на този процес малки, вътрешни, електрически импулси инициират всяко движение. По време на тренировка с токова стимулация те допълнително се усилват чрез външният EMS източник. Така,че токовата стимулация от EMS не е неприсъща за човешкото тяло. Тя просто му помага в работата му.

 

6. Какви са изискванията, за да мога да тренирам с EMS?

Не е необходимо да отговаряте на никакви специални изисквания, за да се поддържате във форма с нашите тренировки. Всеки физически здрав човек може да се възползва ефективно от EMS. Само някои специфични физически състояния или тежки форми на заболявания, които изключват активните спортни занимания биха попречили на човек да тренира, но това е в сила и за всеки друг метод на тренировки. Сред тях са влошено сърдечно здраве, наличие на животоподдържащи импланти, пейсмейкъри и т.н. Всичко това ще бъде предварително изясно с Вас в свободна беседа с Вашият треньор преди да започнете тренировката и Вие сами ще прецените дали да се подложите на нея или не. Ние държим на перфектното здраве на клиентите си. Точно затова ви предлагаме EMS.

 

7. Колко време ще спестя с EMS?

Свободното ни време е важно и ценно. Прекалено ценно, за да го хабим в занимания със съмнителна ефективност. easywayfit.com комбинира идеята за запазване на личното време и отличната спортна форма без компромис с нито едно от двете. За 30 минути нашата тренировка ще остави у вас усещането за достатъчно натоварване, което ще ви е напълно достатъчно да сте тонизирани и доволни от себе си. Препоръчваме Ви да тренирате от 2 до 3 пъти седмично за постигане на максимални резултати.

 

8. Какви са ползите от цялостната EMS тренировка?

Когато мускулите работят, секрецията на жлезите и кръвообращението се стимулират. Повишеният кръвопоток има положителен ефект върху кожата, тялото се тонизира и целулитът се разгражда. EMS тренировките подобряват производителността на тялото. Чувствате се по-гъвкави, здрави и се уморявате много по-трудно.

 

9. Мога ли да отслабна с EMS?

Да. Още щом започнете да тренирате ще загубите сантиметри от обиколката си. По-нататък ще бъдат атакувани и мастните депа. Също така ще изгаряте повече калории във всекидневието си заради завишената мускулна активност, която означава, че и енергийната консумация на тялото ви се повишава. EMS тренировките са чудесно допълнение към смяна на хранителния режим с цел ефективна загуба на теглото и обиколките Ви.

 

10. Колко бързо ще видя резултатите?

Вие ще се почувствате по-жизнени още след първото занимание с нашите треньори. Видимите резултати като промяната в стойката ще настъпят след няколко тренировки. Намаляването на обиколката, увеличението на силата и подобряването на вида на Вашата кожа ще бъдат ясно забелязани след 4 до 6 седмици на тренировки в зависимост от индивидуалното Ви състояние в началото на тренировъчния процес. Хранителните Ви навици също са от значение при отчитане на постигнатите резултати.

 

11. Подходящо ли е за мен ако не съм тренирал нищо от години?

EMS тренировките насърчават хора, които са излезли от спортна форма заради ежедневието си. Това може да ви даде тласък да опознаете тялото си по-добре, радостта от физическата активност се завръща и вие усещате как мускулите ви се опъват.

 

12. Има ли нежелани странични ефекти?

Не. Според дългогодишни проучвания няма никакви странични ефекти за физически здравите човешки същества. Точно обратното има много положителни вторични ефекти в следствие на EMS тренировките. Електрическите терапии се използват в спорта и медицината още от 50-те години на 20 век.

 

13. Може ли електричеството да навреди на сърцето ми?

Не. Нискочестотните импулси влияят изключително на набраздените скелетни мускули и не засягат вътрешните органи и сърцето.

 

И още..

Ако имате каквито и да е други въпроси за тренировките и услугите ни свържете се с нас на телефон  +359 89 388 0898 или ни пишете на contact@easywayfit.com . С радост ще Ви отговорим и информираме.

 

Мнения

Напиши мнение за БиГ Лайф ООД - EMS тренировки

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БиГ Лайф ООД - EMS тренировки! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.