АРТИСТИКО

Артистико ЕООД - проектиране, изработка, доставка, монтаж на подови настилки - масивен и ламиниран паркет, изработени по индивидуална поръчка, съобразени изцяло с желанията на клиента. Висок стандарт и качество - можете да намерите само в Артистико.

Артистико ЕООД – предлага индивидуални решения, високо качество и богат асортимент в избора на подови настилки. Мотото на компанията е „Не всичко е подходящо за всеки“. Ето защо в Артистико подхождат строго индивидуално към всеки клиент, задават въпроси, изслушват, за да могат да предложат най-вярното решение. Защото за Артистико клиентът винаги е на първо място.

Артистико ЕООД – има издадени сертификати за качество ISO 9001:2008, ISO 14001, OHSAS 18001 за производство на изделия от дървен материал.

Екипът на Артистико е съставен от опитни специалисти и дизайнери, които ще проектират, изработят и монтират Вашата подова настилка. Продуктите на фирмата се сглобяват ръчно от майстори с дългогодишен опит в работата с дървесина.

Артистико ЕООД разполага с богата гама от готови подови настилки, подходящи за различните вкусове, а също така и аксесоари и материали за монтаж на подови настилки:

• Дюшеме – масивно дюшеме дъб / многослойно дюшеме дъб
• Паркет – дъб, орех, череша, ясен
• Художествен паркет – проектиран паркет, розетки, фризове, фигурални паркети
• Екзотичен паркет – афара, бамбук, бреза, венге, зебрано, ипе, ироко, маслина, мербо, тик
• Декинг – декинг дъски / декинг скари
• Консумативи – лепила, лакове, грундове, масла, смоли, шкурки, замазки, падове, специални, оцветители
• Машини – валови машини за циклене, вибрационни машини за циклене, еднодискови машини, аксесоари за еднодискови машини
• Аксесоари за подови настилки – инструменти, первази и лайсни, инструменти
• Интериорни врати – възможност за остъкление и обков

Благодарение на работещите във фирмата специалисти Артистико ЕООД – предлага цялостна реставрация на подови настилки, ремонт и поддръжка; монтаж на подови настилки – като гаранцията, която фирмата дава е неограничена във времето – атестат за качеството на услугите на Артистико ЕООД; доставка – във всяка една точка на България – позвънете и се уговорете.

Заповядайте в магазините на Артистико ЕООД

•    София – Хоум Студио София – ул. Професор „Милко Бичев 1
•    Пловдив – Хоум Парк – бул. Санкт Петербург 33
•    Велико Търново – ул. Ален Мак 13

Мнения

Напиши мнение за АРТИСТИКО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АРТИСТИКО ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Венера Янкова 03 Jun 2015 13:09

Имаме разкошен дъбов паркет от Артистико. Много е красив, масивен, дървото внася в дома уют и топлина, каквато друга настилка не може. Майсторите също бяха на ниво, много прецизно го поставиха, без изкривявания и фуги, много професионално и организирано работиха. Препоръчвам ги.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.