Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АПТЕКИ ЛАВЪР

Денонощни аптеки в Бургас - Аптеки Лавър 1, Лавър 2. Денонощна аптека Вероника в Поморие. Аптеките работят денонощно за Вашето здраве! Работим с рецепти на НЗОК. Посетете Вашите аптеки в Бургас и Поморие.

Денонощни апетки Лавър 1, Лавър 2 в Бургас и аптека Вероника в Поморие предлагат  широка гама  от лекарствени препарати, декоративна и бяла козметика, медицински принадлежности, храни и добавки, хигиенно-санитарни продукти, и др.

Аптека Лавър
Аптеката предлага богат асортимент от лекарствени средства, медицински принадлежност, храни и добавки, санитарно - хигиенни продукти, висококачествена козметика и др.
Персоналът е от квалифицирани фармацевти, които се стремят не просто да обслужват, но и да консултират клиентите. Тук клиента получава необходимото внимание и професионално отношение, клиента получава съвет, препоръка и насоки. Аптеката работи с НЗОК.

Аптека Лавър
гр.Бургас, к-с “Меден Рудник”, бл.117, партер
тел.: 056 852 852


Аптека Лавър II
Аптека Лавър II отваря врати през Май 2008 година. Портфолиото на Аптека Лавър II  обхваща разнообразна продуктова наличност от лекарствени препарати, бяла и декоративна козметика, медицински продукти, храни и добавки, санитарно-хигиенни продукти, и др.
Професионалните магистър фармацевти ще ви обслужат с необходимото внимание и отношение, ще ви дадат препоръка и съвет.
 Нашия стремеж е да консултираме клиентите си на най-високо ниво на компетентност, без да подлагаме тяхното здраве на риск, а когато е възможно препоръчваме и специалист.
Аптеката работи с НЗОК.

Аптека Лавър II
гр.Бургас, к-с “Меден Рудник”, бл.187, партер,
тел.: 056 500 400

Аптека Вероника
Денонощна Аптека "Вероника" е с адрес в град Поморие.
Аптеката предлага богата гама от лекарствени продукти, бяла и декоративна козметика, медицински консумативи, храни и добавки, санитарно-хигиенни продукти, и др.

Нашия персонал се състои от висококвалифицирани магистър-фармацевти, които предлагат професионални консултации, което е от голямо значение за по-доброто обслужване на  на клиентите.

Нашата цел е не просто продажба на лекарства, а грижа за клиента и неговото здраве.

Аптеката работи с НЗОК.

Аптека Вероника,
 гр.Поморие, ул.”Княз Борис I”  N: 116 Б.
 тел.: 059 624 449

Мнения

Напиши мнение за АПТЕКИ ЛАВЪР (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АПТЕКИ ЛАВЪР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Йоанна Иванова 29 Oct 2015 12:25

Уникални

Много съм доволна от аптеката. Бяхме на гости при роднина в Бургас, детето ми вдигна висока температура през ноща и ни се наложи спешно да купим лекарства.Отидох в аптеката, бях толкова притеснена че служителя като ме видя веднага ми помогна. Обслужването е на ниво от квалифицирани професионалисти, купих лекартствата предложени от служителя, помоща им беше експедитивна. Благодаря Ви Аптеки "Лавър"!!!

niki 21 Jun 2013 03:29

ЗА КАКВО Е ДЕНОНОЩНА АПТЕКАТА???????????АЗ СЪМ АСМАТИК!ДНЕС НА 21.06.13Г. В 2:30 ЧАСА ИСКАХ ДА СИ КУПЯ СПРЕЙ САУБИТАМОЛ!ЗАЩО МИ ОТКАЗАХА И НА ДВЕТЕ ВИ АПТЕКИ ?АЗ ЗА КЕФ ЛИ ЩЕ ХОДЯ ДА СИ КОПУВАМ СПРЕЙ ЗА АСМА? КАЖЕТЕ МИ??????????ПО ДОБРЕ ДА НЯМАТЕ ДЕНОНОЩНИ АПТЕКИ!!!!!ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗА МЕН!!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.