АЛФА СПОРТ

Магазин PUNTO предлага богат асортимент от дамски и мъжки обувки на италиански, немски и испански марки - Manas, Cafe Noir, OVYE, Tamaris, Marco Tozzi, Caprice, Donna Italiana, Again Again, Nicola Benson, Fantasy, Calvin Klein, Clarks, Vagabond и др.

Магазин PUNTO предлага богат асортимент от дамски и мъжки обувки на испански, италиански и немски марки - Manas, Cafe Noir, OVYE, Tamaris, Marco Tozzi, Caprice, Donna Italiana, Again&Again, Nicola Benson, Fantasy, YKH&Co. и др.

Още от основаването си магазини ПУНТО се стремят да предлагат оптимална комбинация от избор, качество и обслужване на своите клиенти. 

Ние обновяваме непрекъснато предлагането с модерни и класически модели. Благодарение на това успяваме да задоволим нуждите и желанията на активните хора, които ценят дизайна, стила, качеството и комфортa на добра цена.

При нас ще намерите висококачествени, удобни и стилни обувки:

  • Дамски обувки - официални, ежедневни, с платформа, с висок ток, от естествена кожа, чехли и сандали, обувки тип "оксфорд", класически, боти и ботуши
  • Мъжки обувки - за всеки ден, за официални случаи, за спорт, мъжки сандали, класически, мокасини, боти

Заповядайте в нашия онлайн магазин, където можете да изберете желания от Вас модел обувки на добра цена, с гаранция за качество и комфорт.

При нас ще откриете едни от най-висококачествените обувки. Сайтът предлага богат асортимент от обувки, които са изработени според съвременните модни тенденции от високачествени материали и естествена кожа, обувки, които пасват на всеки крак и осигуряват комфорт, удоволствие и естетическа наслада от употребата им.

Вижте адресите на нашите магазини:

МАГАЗИН PUNTO - София, ул. Фр. Жoлио Кюри 9

МАГАЗИН PUNTO - София, ул. Граф Игнатиев 7

МАГАЗИН PUNTO - София, бул. Никола Вапцаров 35

МАГАЗИН PUNTO - София, бул. Витоша 61

МАГАЗИН PUNTO - Mall Burgas Plaza, гр. Бургас

Мнения

Напиши мнение за АЛФА СПОРТ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛФА СПОРТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Рай за шопинг маниачки! Голямо разнообразие от най-добрите марки обувки. Обичам го този магазин, пристрастена съм:)

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.