Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АЛФА КОНТРОЛ ДДД

Частна лицензирана фирма за дезинсекция, дезинсекция и дератизация с удостоверение от МЗ. Предлага унищожаването на широк спектър вредители в обекти за обществено хранене, търговски обекти и месопреработвателни предприятия, болници, училища и др.

Фирма АЛФА КОНТРОЛ ДДД занимаваща се професионално с дезинфекция, дезинсекция и дератизация  предлага унищожаването на широк спектър вредители:  хлебарки, бълхи, мухи, комари, кърлежи, дървеници, оси, мравки, молци, плъхове, мишки, и др.я в здравни заведения, обекти от ХВП, предприятия и заводи, хотели, ресторанти, битови сгради, паркове, тревни площи, складови бази и други, съгласно изискванията на наредба N3 на МЗ, РЗИ, БАБХ и НАССР система.
Висококвалифицираният персонал използва специална и висококачествена апаратура и препарати, безвредни за хората и съобразени с изискванията на МЗ. Фирмата предлага също и  качествена  дезинфекция на дома или офиса срещу новия коронавирус.
За да бъде ефективна ДДД обработката и за да бъдат спазени изискванията на РЗИ, Агенция по Храните и Наредба №3 на МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12)  за всички фирми и обекти, които подлежат на задължителни месечни обработки е необхоимо тя да бъде провеждана периодично, за улеснение и удобство фирма Алфа Контрол ДДД предлага абонаментна обработка.

Мнения

Напиши мнение за АЛФА КОНТРОЛ ДДД

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛФА КОНТРОЛ ДДД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Нова Загора