Касови апарати и електронни везни в Троян

ЛИТИ ЕЛЕКТРОНИК - ТИХОМИР ЛИЛОВ

Троян, Минко Радковски 1 ет. 7 ап. 27

Дейността на фирмата е продажба и серзиз на касови апарати.

Телефон: 0670 62238

Адрес: Троян, Ген.Карцов 7