Хотели в Трявна

ХОТЕЛ ИЗВОРА

Трявна, Асеневци 6

Хотелът се намира в центъра на град Трявна. Той е в типичния тревненски стил. Разполага с 15 спални помещения и механа с DJ водещ. Хотелът предлага и ваучери за нощувки.

ХОТЕЛ БАЛЮВАТА КЪЩА

Трявна, Патриарх Евтимий 42

Хотелът предлага 14 тройни и 3 двойни стаи. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, TV, сателит, телефон, хладилник. Гостите на хотелския комплекс ползват два басейна – за възрастни и деца, и коктейл бар с разнообразни охладителни напитки.

ХОТЕЛ ОЛИМП

Дряново, Ст.Стамболов 44

Част е от комплекс ПРИ ЧЕХА – хотел, механа, кафе – сладкарница, магазин. Намира се на пешеходната зона в гр. Дряново. Хотела разполага с 26 места - 4 двойни стаи и 4 апартамента. Възможности за организиране на семинари и конференции.

ХОТЕЛ ПАНОРАМА

Трявна, Панорама 2

Хотелът разполага с 145 места, разпределени в единични, двойни, тройни стаи и апартаменти. Ресторантът на хотела е с капацитет 120 места. Разполага още със сауна, вътрешен басейн, лоби бар, безжичен интернет и конферентна зала.

ХОТЕЛ РАЛИЦА

Трявна, Калето 16

Хотел Ралица -Трявна със своите 45 одаи, през зимата с камините в ресторанта и лоби-бара, приютяват всеки странник и стоплят душата му с пословично балканджийско гостоприемство, през лятото терасата към ресторанта разкрива пленителна гледка към града

ВИТОША

Трявна, Бачо Киро 9

Хотел Витоша се намира в идеалния център на гр. Трявна. При нас ще откриете отлични възможности за отдих и пълноценна почивка. Предлагаме тройни и двойни стаи, кафе-бар и панорамна тераса.

Телефон: 088 5840344

Адрес: Габрово, Ген. Дерожински 25

Телефон: 066 801 445

Адрес: Габрово, Люляци ул. Брянска 30

Телефон: 066 806588

Адрес: Габрово, Отец Паисий 11

Телефон: 066 801 705

Адрес: Габрово, Хемус 4