Хидравлични и пневматични съоръжения в Казанлък

ХИДРОИНЖЕНЕРИНГ - ЕС

Казанлък, пътя за село Бузовград Есперанто 2

Разрабортка, проектиране, изработване, монтаж и ремонт на хидравлични и пневматични системи, възли и елементи, както и на цели машини с хидравлични задвижвания.

ЕВРОФЛУИД

Казанлък, Вожели 3

произвoдство на хидравлични станции и агрегати,командно управляващи блокове,хидравлични цилиндри,пневмо-хидравлични системи с мощности до 300кВ и командна хидравлика с директно и пропорционално управление.Официален търговски представител на HAWE

ЗАФИРОВ-АНГЕЛ ЗАФИРОВ

Казанлък, В.Левски бл. 21 вх. А

Зафиров-А.З произвежда релета за налягане, индикатори за вакуум и диференциални за филтри, съединители бързосменни, ръчни хидравлични помпи, обратни клапани, дросели регулируеми и нерегулеруеми с обратни клапани, мембранна помпа за киселини и основи

ХИДРАВЛИК

Казанлък, Макариополски 3

Производство и търговия с нестандартни съоръжения за минната индустрия, хидравлични бормашини, пневматични и хидравлични изделия за машини - металорежещи, дървообработващи, пътно-строителни, комунални и селскостопански машини, автомобилна техника.

ХИДРАВЛИК СЕРВИЗ И ИНЖЕНЕРИНГ

Казанлък, Никола Петков 41

Фирмата се занимава с производство и проектиране на хидравлични и пневматични системи за задвижване. Изработва и проектира хидравлични цилиндри и помпи. Диагностицира хидравлични системи на място с преносима апаратура.

ХИДРОКАП

Казанлък, Ал. Батенберг 221

Фирмата се занимава с търговия с хидравлични изделия и компоненти: хидравлични зъбни помпи, клапани, асинхронни и токови двигатели, станции и миниагрегати, ръчни разпределители, складова техника, аксиално бутални и циркулационни помпи.

ХЕМУС МАШ

Казанлък, Хаджи Димитър 8

ХЕМУС МАШ ООД е машинно стройтелно предприятие. Фирмата произвежда възли и детайли за хидравличната и пневматичната индустрия. Произвеждат се ротационни детайли, призматично корпусни детайли и ротационни детайли.

ХИДРОПНЕВМОТЕХНИКА

Казанлък, Васил Левски ул. Вожели 3

Проектиране, производство, сервиз и търговия с хидравлични елементи, компоненти и системи: разпределители, клапани, регулатори на дебит, блокове за хидромотори, хидравлични блокове и изделия по желание и мостри на клиента.

КРЕС-Д ЕООД

Казанлък, Летището 74

Крес-Д ЕООД се занимава с производство и ремонт на хидравлични елементи и системи, инструментална екипировка и нестандартно оборудване.