BOMED LTD

Surgery, internal medicine, ultrasound, clinical laboratory, complete blood count and biochemistry. Trim, placing chips rapid tests to prove infectious and parasitic diseases, foods, drugs, vaccines, hospital.

Reviews

Write review about BOMED LTD (6)

Ask your current clients to write a review about you if you want to acquire new clients for BOMED LTD! According the last Global online research done by Nielsen of over 25 000 users in more than 50 countries, 70 percent of the users trust recommendations published in internet and make their decision about buying products and services based on this.

Марио Найденов 10 Aug 2015 19:30

Д-р Боян Рангелов и д-р Любов Атанасова - Станоева са много добри професионалисти и хора, за които професията ветеринарен лекар не е случайност. Казвам го защото когато поддържаш зоомагазин , в които понякога има редки и скъпи животни винаги може да се случи проблем при аклиматизация или престоя на животното. Тогава трябва да се потърси верно решение независимо дали пациента е игуана ,чинчила или малък ретривър и то да бъде своевременно и ефективно , а екзотичния пациент да оздравее бързо. Затова мога да кажа ,че съм доволен от работата си е Ветеринарна клиника "Бомед" .

Цецка Павлова 15 Aug 2013 17:16

Здравейте, от скоро сме клиенти на клиника "Бомед" , но съм с прекрасни впечатления от лекарите там и особено от д-р Любов Атанасова. Имаме бебе Голдън ретривър , което се оказа с много чувствителен стомах. Именно екипа на клиника " Бомед" успяха да открият какъв е точно проблемът на нашата Лора и я излекуваха. Категорично не съм съгласна с обвиненията на г-жа Иванова , че лекарите в клиниката "подлъгват с излишни лекарства". Аз вярвам на екипа на клиниката и познавам още много стопани, чиито кучета те са излекували !

Елена Петрова 15 Aug 2013 16:17

В отговор на г-жа Мария Иванова

е съм съгласна с коментара на г-жа Мария Иванова и характеристиките, които тя дава за д-р Боян Рангелов и д-р Любов Атанасова- Станоева. Мила госпожо Иванова, не сте права в твърдението си и не мога да се съглася с Вашата оценка. Д-р Боян Рангелов и д-р Любов Атанасова - Станоева са изключителни професионалисти и хора родени за професията ветеринарен лекар. Точно тези двама души спасиха живота на нашия домаше любимец куче Басс. С изключително професионално отношение и денонощна грижа цяла седмица, ако не и повече и двамата бяха до нашия Басс, който постъпи в клиниката с диярия и повръщане на възраст 6 месеца. Д-р Атанасова установи,че кученцето е с Кампилобактериоза.Тази бактерия е довела до тежко възпаление на стомаха и дванадесетопръстника,което от своя страна е довело до пилороспазъм. Кучето ни беше спасено точно от тези двама прекрасни лекари - професионалисти. По отношение на Вашия любимец и цитираните ваксини, не би трябвало да забравяте факта, че ваксините не се произвеждат от лекарите и ако е имало проблем и странични ефекти би трябвало да информирате фирмата производител. Най-малко за да се обърне внимание и да се има предвид реакцията на Вашия любимец. Вярвам, че си давате сметка , че всеки организъм реагира по различен начин на ваксини и д-р Рангелов и д-р Атанасова-Станоева не биха могли да бъдат отговорни за това. С пожелание за много положителни емоции и радостни дни с вашия любимец. Елена Петрова

Здравейте ,туко що прочетох коментара на Мария ...Много съжалявам ,че се е получило така с вас..надявам се да се оправи животинчето ви ...И съм съгласна с вас ..наистина ми е писнало и на мен от некомпетентни мнения(като вашето) ,които имат за цел да злепоставят хора които си вършат работата...повече от добре.Аз съм клиент на клиника Бомед от близо 2 години ...и не съм доволна...напротив аз съм повече от доволна ...Това са лекари ,които не се интересуват от това колко повече пари да ти вземат ,а как да оправят животинчето ти ..Лекари ,които не са станали такива заради парите ... а заради любовта към работата си .А всеки истински добър само в нещо ,което наистина обича...Но е така хората винаги искаме да обвиним някого ,защото така е по лесно....За мен най-добрите лекари са не тези които,имат в главата си ценоразпис ,а тези които имат сърце за останалите ....В клиника Бомед няма да откриете само ценоразпис ,там ще откриете хора на които да разчитате и да се доверите напълно ...Хора ,а не само лекари ....

ВОДЕТЕ ГИ ЗА ДА ОТКРИЕМ ИСТИНАТА ЗА ТЯХНАТА БОЛЕСТ...

мария иванова 14 Aug 2013 19:23

НЕ ВОДЕТЕ ДОМАШНИТЕ СИ ЛюБИМЦИ ПРИ ТЯХ!

От доста време обмислям да изразя мнение за клиника БОМЕД, но някакси все не ми стигат негативните думи с които да се изкажа за "д-р" Боян Рангелов и неговата "асистентка". Призовавам всички собственици на животни от района :НЕ ВОДЕТЕ ДОМАШНИТЕ СИ ЛюБИМЦИ ПРИ ТЯХ!На моето куче му причиниха страдание от което за малко не умря.Бяха му сложени наkуп advantix,advocate и ваксина против диофилария(съжалявам ,ако бъркам, но аз не съм лекара, както те твърдят за себе си), което доведе до състояние на животното в което то трепери неконтролируемо в рамките на половин ден, спря да се движи и да се храни и му коства цяла седмица да се възстанови. Аз им се доверих, но впоследствие след консултация с други специалисти разбрах, че за малко кучетоми не е умряло. А той ми твърди по телефона "Спокойно, изключено е да е страничен ефект!"Дано не се стигнало до увреждания, които да установяваме в последствие.Грешката може би е и моя, че не се поинтересувах предварително, но това по дяволите са стандартни препарати и е работа на лекарите да знаят тези елементарни неща и да не подлъгват собствениците с излишни лекарства за немалката сума от близо 60 лв и риск за живота на любимците!!!!НЕКАДЪРНИЦИ е слабо казано за тези двамата!!!!!

Write review
Please select "I'm not a robot" check.