ВАРНА МОБИЛ

Варна Мобил предлага всичко за вашия автомобил - автосервиз, оригинални авточасти, сервиз на гуми, автомивка, пътна помощ, услугата Асистанс, автомивка и всички видове застраховки. В двата автокомплекса на фирмата ще Ви обслужат бързо и ефективно.

Варна Мобил е фирма, притежаваща 15 годинишен опит в сферата на автомобилите. Разполага с два автокомплекса на територията на град Варна, където Вие можете да получите:

Автосервизни услуги:

• Компютърна диагностика на ел. управляващи блокове (изчистване на натрупани грешки)
• Ремонт на бензинови и дизелови инжекционни системи, ABS, SRS и др.
• Нулиране на сервизни интервали
• Вграждане и монтаж на ксенонови системи
• Ремонт на стартери, генератори и ел. оборудване
• Ремонт на бензинови и дизелови двигатели, трансмисия и ходова част на леки, лекотоварни, товарни автомобили 4х4 off road - Диагностика и ремонт на автоматични скоростни кутии
• Смяна на ремъци, масла, филтри и консумативи
• Диагностика и ремонт на хидравлични рейки и помпи
• Ремонт и зареждане на климатични, климатроник, термотроник системи на всички марки автомобили
• Вграждане и монтаж на автоаларми с две години гаранция
• Вграждане и монтаж на имобилайзери, блутут, парктроници
• Монтаж, демонтаж на автоаудио и видео техника
• Професионално озвучаване на автомобили
• Монтаж на GPS и навигационни системи
• Годишни технически прегледи

Авточасти:

Можем да предложим  широка гама от наличности на оригинални и алтернативни резервни авточасти, както и с експресна доставка от Германия в рамките на 4 работни дни. Нашите специалисти в областа на авточастите ще Ви помогнат да изберете най-доброто за Вас на най-добра цена. Имаме  възможност да предложим на нашите клиенти няколко ценови варианта. Bosch Car Service Варна Мобил има сключени договори с всички основни вносители на авточасти в България.

Автомобилни гуми:

Bosch Car Service Варна Мобил предлага на клиентите си всякакви размери и марки автомобилни гуми. Имаме договори за доставка с всички основни вносители на гуми, като се стараем да предлагаме на нашите клиенти високо качество на добра цена.

•    Автомобилни гуми
•    Безконтактен монтаж/демонтаж и компютърен балан
•    Хоел за гуми
•    Реглаж преден и заден мост

Застраховки

В застрахователения ни  офис, може да сключите всички видове застраховки. Може да получите информация по телефона или на място, като можем да Ви дадем професионално мнение и да Ви улесним при избора на застраховка.

Пътна помощ

Разполагаме с пътна помощ за леки и за лекотоварни автомобили. За клиенти на Bosch Car Service Варна Мобил има отстъпка при ползване на пътна помощ и преференциални цени в рамките на града.

Управление на автопаркове

Ако сте фирма или клиент с повече от 1 автомобил в различни точки от страната може да се възползвате от нашата услуга управление на автопаркове. Част от предимствата на тази услуга са:
- един доставчик (партньор) за цялата страна
- един телефон за цялата страна

Телефон за контакт: 0888 809 383
Адрес: Варна, ул. Цоньо Тодоров, до Тролейно депо
Сайт: http://www.varnamobil.com

Мнения

Напиши мнение за ВАРНА МОБИЛ (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВАРНА МОБИЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Стефан Стефанов 18 Aug 2015 11:10

За софиянец, който се е оказал в спешна нужда от сервиз в чужд град съм повече от доволен.Отстраниха повредата по ходовата част на аудито доста експедитивно. Направиха и допълнителна диагностика да не бера излишни ядове.Цените на услугите определено са приемливи.

Филип Петров 30 Jul 2013 10:30

Право на отговор

Ивайло Милков 29 Jul 2013 17:25

Аз изобщо не съм доволен!Три пъти им карах колата ми, за да и оправят климатика и на третия път ми казаха да ходя да си тарся някакви тръбички в моргите и да се оправям, защото те не можели нищо да направят. Съответно аз си бях платил пълненето с фреон и за работа, втория път пак си платих за работа и части, за да ми кажат на третото ходене, да се оправям! Междувременно им казах да ми раздвижат и една от предните спирачки, защтото затяга и загрява - за което пак си платих и естествено пак ми затягаше след това! Освен това взимат скъпо, но това нямаше да има значение, ако работеха качествено!! Мен ако питате по-добре не ходете в този сервиз - срам за BOSCH!!!

Manuela Petkova 02 Mar 2012 09:57

МНОГО СА ДОБРИ!!!Разбират си от работата , останах много доволна от посещението си в сервиза : обслужване,кафе и ти връщат колата измита след ремонта

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.