Счетоводни услуги - Минчев Консултинг Груп

Счетоводна кантора Минчев Консултинг Груп е член на Европейската Счетоводна Асоциация. Предлагаме професионални счетоводни, административни и консултантски услуги. Индивидуалнен подход към всеки клиент и коректно отношение!

 Минчев Консултинг Груп е счетоводна кантора със седалище в гр. Варна. Ние предлагаме счетоводни услуги на български и на чуждестранни клиенти. Нашата компания прилага строго индивидуален подход към всеки свой клиент.

Корпоративната ни политика е базирана на високо качество и ефективност. Стремим се да постигнем дългосрочни лоялни бизнес взаимотношения, които да допринесат за успешния бизнес на нашите клиенти и партньори.

От началото на 2014г. Минчев Консултинг Груп е пълноправен член на базираната в Брюксел, Европейската Счетоводна Асоциация. С времето нашият екип се е специализирал в следните направления:

  • Счетоводно обслужване
  • Обработка на заплати и трудово право
  • Консултантски услуги
  • Административни услуги
  • Правни услуги
  • Одит

Минчев Консултинг Груп използва най-съвременни технологии в своята работа. Това са софтуерни решения, разработени от водещи компании, които гарантират висока ефективност и сигурност в нашата работа. Имаме цифрови сертификати за универсален електронен подпис, с които извършваме обмен на данни с държавната администрация. По този начин спестяваме време и усилия, както на нас, така и на нашите клиенти. Извършваме както on-line банкиране, така и обмяна на информация с нашите клиентите, използвайки криптирани връзки.

Ако имате нужда от професионална консултация за вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0895 963881, за да си уговорим среща в нашия офис, който е разположен в центъра на адрес: Варна, бул. Приморски 55

Повече информация за нашата компания можете да откриете на фирмения ни уеб сайт: http://minchevconsult.com
 

Мнения

Напиши мнение за Счетоводни услуги - Минчев Консултинг Груп (5)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Счетоводни услуги - Минчев Консултинг Груп! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Alexander Bakker 15 Dec 2019 18:53

Trusted Partners

We have been working with them since 2017. The company is a trusted partner. I really recommend it!

John Lewis 13 Sep 2016 21:59

professional attitude

I would like to share my experience with that company. If you are looking for quality services, confidentiality and professional attitude - you are in the right place! Thank you guys!

Ивана Гаджева 06 Jul 2015 17:27

Доволна съм

Искам да препоръчам счетоводните услуги на Минчев консулт. Те водят счетоводното обслужване на нашата фирма и досега не сме имали никакви оплаквания. Големи професионалисти са.

Мария Иванова 20 May 2015 13:19

Супер обслужване

Здравейте! Искам да изкажа благодарността си към екипа на цялата фирма за всеотдайността и професионализма. Без да се замисля и за миг препоръчвам услугите ви!

Свилен Атанасов 08 Dec 2014 18:24

Доволен Клиент

Работя с Минчев Консултинг Груп от създаването на моята фирма. Благодарен съм за професионализма и коректността, която откривам в съвместната ни работа.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.