Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ХОТЕЛ КИБЕЛЛА

Хотел Кибелла се намира в един от най-комуникативните райони на София, близо до центъра - 3 км. и на 5 км. от летището. Хотелът отстои на 150 м. от бул. Цариградско Шосе и бул. Шипченски проход. Разполагаме с единични стаи, двойни стаи и апартаменти.

Осигурете своя комфорт и спокойствие в гостоприемния хотел Кибелла. Малък, уютен хотел, предлагащ на своите гости любезно отношение и качествено обслужване.

Хотелът разполага с:

• 12 стаи за единично настаняване
• 12 стаи за двойно настаняване
• 8 бизнес двойни стаи
• VIP апартамент
• Конферентна зала до 30 места
• Лоби бар
• Лятна градина
• Нощувки с включена закуска

Стаите в хотела са изрядно поддържани, с безупречна хигиена и изцяло подновен инвентар – телевизор, телефон, хладилник, сешоар, климатик, бюро, централно отопление, сейф, баня с вана и телефон. Хотел Кибелла предлага и безплатен Wi-Fi на своите гости, както и директна телефонна линия.

Хотел Кибелла се намира на леснодостъпно място в Столицата, разположен в един от най-престижните и спокойни квартали. Свързан е с основни пътни артерии като бул. Цариградско шосе, бул. Шипченски проход, на 15 минути разстояние от летище София, на 3 км. от центъра на София.
Обадете се за резервации и организирайте своята почивка или бизнес среща в хотел Кибелла. Насладете се на високо качество и спокойна обстановка.

Адрес:
София, 1113, ж.к. Гео Милев (община Слатина)
ул. Александър фон Хумболт 26

телефон/факс:
(+ 359 2) 971 38 15

Мнения

Напиши мнение за ХОТЕЛ КИБЕЛЛА

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХОТЕЛ КИБЕЛЛА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.