Информационни и справочни услуги в България

ГОЛДЪН МЕДИЯ

София, бул. Васил Левски 114

Golden Pages е онлайн класифициран бизнес справочник, който предлага най-пълната, достоверна и актуална информация за фирми в цялата страна. Golden Pages е най-разбираемият, достоверен, достъпен и ценен източник на бизнес информация в България.

GetLokal

София, кв. Лозенец, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 14, ет. 1, офис 2

GetLokal е глобално мобилно приложение, което позволява на бизнесите да привличат, задържат и възнаграждават клиенти със собствени програми за лоялност. Гетлокъл е сайт, чието съдържание е генерирано от самите потребители.

НЕСЕБЪР НЮЗ

Несебър,

Свободен и безплатно достъпен информационен интернет сайт за Несебър и региона. Обективна информация, анализ и свободни коментари на събитията - съвремена комуникация, изява, творчество, професионализъм. Място за ефективна реклама!

Бизнес Консулт София

София, ул. Зайчер 134

Агенцията предлага услуги в сферата на маркетинг и реклама за хотели. Екипът на София Бизнес Консулт се състои от професионалисти с над 5 годишен опит. Ние ще ви предоставим идеи, решения и възможности, както и спициалисти за изпълнението им.

КОТА - 2000

Панагюрище, Индуктриален парк Оптикоелектрон

Фирма Кота 2000 се занимава с информационни и комуникационни технологии. Фирмата обслужва корпоративни и производствени предприятия, малки и средни фирми във сферата на IT технологиите, комуникационната и кабелна мрежа.

Телефон: 02 4416099

Адрес: София, бул. Дж. Неру 28, Силвър Център, ет. 2, ТОБ 60

Телефон: 02 963 40 33

Адрес: София, Университетска 10А

Телефон: 034 460388

Адрес: Пазарджик, ул. Стоян Ангелов 71