Зоомагазини в България

ФРИЗОРСКИ САЛОН ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ РИЦ

Телефон: 0877915399

Варна, ул. Македония 27А

Фризьорски салон за кучета и котки РИЦ - най-доброто за хигиената и външния вид на Вашия домашен любимец. Къпане, подстригване, обезпаразитяване, боядисване на козина, модно разкрасяване. Работим с предварително записан час в салона или по телефона.

Ветеринарна клиника Джулайвет

Телефон: 0887602488

София, ул. Слатинска, трафопост до бл. 45

Ветеринарен кабинет Джулайвет - всичко за доброто здраве, външен вид и комфорт на Вашия домашен любимец. Изследвания-лабораторни и клинични, образна диагностика, лечение, хирургия, акушерство, стоматология, козметика, храни, аксесоари и други.

Д-р Емил Ганчев

София, кв. Борово, ул. Ястребец 25

Ветеринарна клиника - лечение и профилактика на домашни любимци. Разполагаме с апаратура за кръвни изследвания, микроскопски изследвания, поставяме микрочипове. Хирургически интервенции, кастрации, ваксинации, обезпаразитяване, храни и аксесоари.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ТРАКИЯ

Хасково, ул. Дунав 15А

Ветеринарна клиника ТРАКИЯ е насочена към собственици на домашни любимци,които държат на професионално и лично отношение.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БОМЕД

Телефон: 029730638; 0885051705

София, жк. Люлин 8, ул. 3004, бл. 14, зад Билла

Хирургия, вътрешни болести, ехограф, клинична лаборатория, пълна кръвна картина и биохимия. Подстригване, поставяне на чипове, изследване с бързи тестове за доказване на инфекциозни и паразитни заболявания, храни, медикаменти, ваксини, стационар.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАЙВЕТ

Телефон: 0876348415

София, ул. Георги Данчов-Зографина 2А

Клиника Байвет е първата частна ветеринарна клиника в България. Можем да ви бъдем полезни, както със съвети за правилно отглеждане на животните, така и когато вашите домашни любимци боледуват. Разчитайте на нашия отговорен екип от специалисти.

ВЕТЕРИНАРЕН КАБИНЕТ ВЕТМЕДИКУС

Телефон: 0889514340

София, Студентски град, ул. Акад.Стефан Младенов 9

Ние сме Ветмедикус - Вашата ветеринарна клиника. Екипът на Ветмедикус се състои от д-р Иво Петров, д-р Деси Стойнова и д-р Силвия Цонева. Водим се от мотото Напред и Нагоре, като се стараем да удовлетворим потребностите на Вашия домашен любимец.

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА БАРС ВЕТ

София, жк. Младост 4, бл. 429, вх. 3

Ветеринарно-медицински услуги. Профилактика и лечение на домашни любимци. Храни, аксесоари и козметика за домашните любимци. Телефон - 088 8779923. Рентгенова диагностика.

ЗОО ГРУП - БГ - ХРАНИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ СОФИЯ

Телефон: 0888149314; 0898570701

София, ул. Бряст 7

ЗОО ГРУП - БГ храни и аксесоари за домашни любимци, внос и търговия на едро и дребно. Внос от Испания и Германия на храни за кучета, котки, птици и гризачи. Предлагани брандове Амиго, Атена, Снупи, Кан, Линдо, Фатима, Дая, Аполо, Джемон, Кира и др

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ИЗГРЕВ

Телефон: 056860023

Бургас, жк. Изгрев, бл. 94, партер

Разполагаме с необходимата апаратура за извършване на кръвни, дерматологични и биопсични изследвания, копропроби, урина - изследвания за кръвни паразити и вирусни заболявания. Хирургични интервенции. Рентгенов апарат. Ветеринарни лекари специалисти.

ДОГИФЕШЪН

София, ж.к. Младост 4, блок 482, вх. 2

Производство на дрехи и аксесоари за домашни любимци. Изработка на дрехи по индивидуални размери. Размери от 0-9, подходящи за малки, средни и големи кучета. Избор на дрехи - ватирани зимни дрехи, пролетно-есенни и летни модели, дрехи уникати.

Зоомагазин Дискавъри

Търговище, ул. Велико Търново 17

Основната дейност на фирмата е продажба на домашни любимци, храни и аксесоари за тях. Разполагаме с богат асортимент птици, животни, декоративни рибки, водни растения. Изработваме аквариуми по размери на клиента.

Зоопортал БГ

София, кв.Дианабад, ул. Крум Кюлявков 25

Интер Екзотикс Груп е позната под търговското наименование Зоопортал БГ, фирмата е специлизирана в търговията с храни, аксесоари и оборудване за вашите домашни любимци.Предалагаме богат асортимент от висококачествени продукти и световноизвестни марки