ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Хермес Интернационал се занимава с международен транспорт на цели и групажни пратки в ЕС, Турция и държави от бившия Съветски съюз. Разполага с 15 товарни автомобила и бус. Работим с английски и немски език. Имаме и автомивка за камиони и леки коли.

Фирма Хермес Интернационал разполага с 3 автомобила (2 прицепа и 1 хенгер – 118 куб.м), като наема автомобили и на чужди превозвачи.

Извършва внос/износ в и от България със специализирани и бордови автомобили. Фирмата разполага с транзитни транспорти от Европа до Близкия изток и обратно.

Екипите ни работят и с държавите от бившия Съветски съюз.
Във връзка сме с утвърдени европейски спедиторски организации като кореспонденти. Във фирмата се ползва английски и немски език.

Контакти:
София, бул. Братя Бъкстон 40, ет.1 , офис 5
Телефони: 029533313, 028529002; 029516718
E-mail: [email protected]

Хермес Интернационал притежава автомивка за камиони и леки автомобили, която може да намерите на адрес: София, бул.Илиянци 16, Военна рампа.

Мнения

Напиши мнение за ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХЕРМЕС ИНТЕРНАЦИОНАЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.