Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ОЛТРАНС ЛОГИСТИК

Международен транспорт в Европа на цели товари, фургони за превоз на дрехи на закачалки, хладилни камиони, транспорт експресни пратки внос/износ, превоз на мебели и личен багаж, транспорт в страната, контейнерни превози цял свят, групажи от/за Европа

Фирма Олтранс Логистик ЕООД е българско спедиторско дружество в град София. Основната й дейност е осигуряване на транспорт с бордови и хладилни автомобили по транспортните релации България-Европа, Балкански страни, както и държавите от ОНД и близкия Изток.

За годините на нашата дейност станахме широко известни като професионалисти, коректни партньори и желан товародател за българските превозвачи. Спечелихме сериозни и авторитетни клиенти в България, а към момента управляваме движението на автомобили и товари практически в цяла Европа, Русия и Балканите.
 

Ние можем да Ви предложим автомобили, полуремаркета с дължина 13,60м, 21 тона, бордови и хладилни композиции, както и соло автомобили, дрехарки и микробуси.
 

Разполагаме с високообемни автомобили. Седмично изпълняваме групажни линии за и от Европа и Балканските страни.
 

Извършваме митническа обработка и складова дейност на конкурентни цени, както и застраховки по желание на клиента.
 

Предлагаме:

  • Транспорт и спедиция
  • Международен транспорт
  • Сухопътен транспорт
  • Групажни пратки и групажни превози
  • Товарни превози и контейнерни превози
  • Спедиторски услуги и грижа за всякакви пратки
  • Бордови и хладилни камиони
  • Транспорт на дрехи на закачалки

Мнения

Напиши мнение за ОЛТРАНС ЛОГИСТИК (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ОЛТРАНС ЛОГИСТИК! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Петър Бъчваров 15 Aug 2015 12:07

Олтранс Логистик ЕООД е българско спедиторско дружество с което можете да работите спокойно и с доверие. Винаги могат да ви осигурят най-доброто решение за превоз на стоката ви и в Европа и в Русия.Имат добър опит и добра организация.Ако търсите свестен спедитор им се доверете напълно.

Много прецизни в превозите. Транспортирането на дрехи - много внимателно. Браво!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.