КУЛТ ГУРМЕ КЕТЪРИНГ

Cult Gourmet предлага кетъринг услуги, продиктувани от разнообразието на световната гурме култура. Фирмата се е наложила като предпочитан и надежден партньор в тази сфера. Предлагаме услуги, свързани с организиране на събития за голям брой гости.

Съвременният кетъринг не е просто приготвяне и сервиране на добра храна на специално събитие, а изкуството да създаваш незабравими моменти.

За да бъде едно събитие успешно, всички детайли трябва да са изпипани до съвършенство, координацията да е безупречна, а множество хора – от ивент мениджъри до гардеробиери, от готвачи до товарачи, да изпълняват безпогрешно своите задачи, работейки в постоянен синхрон помежду си.

В основата на нашата професионална философия е стремежът да предложим разнообразието и очарованието на световната гурме култура. Нашият екип от професионалисти с богат опит ще Ви предложи един отлично подготвен продукт от най-високо качество.

Cult Gourmet Catering е компания, основана от Димо Димов – шеф-готвач с богата професионална кариера.

Ние ви предлагаме организиране на:

  • Светски събития

Има важни поводи и събития, които изискват специално отношение и изключително професионална организация. Cult Gourmet Catering ще осъществи желанията и очакванията Ви за вашето семейно събиране, сватба или друг специален случай.

  • Корпоративни събития

Ако планирате да представите нов продукт, да впечатлите клиент, да благодарите на своя персонал или да отпразнувате успех, ви е нужен кетъринг, който да направи събитието уникално и запомнящо се.

Доверете се на Cult Gourmet Catering за лек обяд в офиса или официално фирмено тържество.

  • Винени събития

Cult Gourmet Catering има доказано успешен опит в организирането на многобройни винени вечери и дегустации. Нашият екип от специалисти с удоволствие ще ви предложи професионално и истинско емоционално изживяване. Cult Gourmet Catering ви предлага консултация със специалисти и индивидуалнен подбор на класни вина, в зависимост от вашите желания.
 

Мнения

Напиши мнение за КУЛТ ГУРМЕ КЕТЪРИНГ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КУЛТ ГУРМЕ КЕТЪРИНГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ива Вълканова 17 Jul 2015 12:57

Исках сватбата ми да е нещо по-различно от традиционната суха пържола в ресторант, оркестър и прочие цигании. Преслушах доста фирми за кетъринг, докато се спра на Култ Гурме, но пък веднага усетих, че са "моите хора" и че имаме едно и също светоусещане и виждане за нещата. Защото храната не е просто нещо, с което да се натъпчеш, тя е емоция, преживяване, красота.И не сбърках, че им се доверих - сватбата ми стана разкошна.Удоволствие за всички сетива. От сърце им благодаря за незабравимия ден!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.