РЕД ДЕВЪЛ КЕТЪРИНГ

Ред Девъл Кетъринг предлага цялостна организация и обслужване на частни и корпоративни концептуални събития, гарантирани напълно от експертна и логистична гледна точка. Имаме ресурс да създаваме събития с всякакъв размер и финансов мащаб.

Кетърингът е бизнес, който активно присъства на българския  пазара повече от 15 години. Ред Девъл Кетъринг от създаването си през 1997 се стреми да допринесе за развиване на отрасъла, преминавайки от доставка на храни и напитки към организиране на комплексни събития.


Ред Девъл Кетъринг е в състояние да предложи концептуално издържано събитие, гарантирано напълно от собствени експерти и логистика. Благодарение на многобройните си международни контакти, опита трупан благодарение на честите практики в чужбина и членувайки в най-големите професионални мрежи,
Можем да превърнем обикновеното мероприятие в специално събитие с изисканост, интересна обстановка, атрактивно представяне, безупречно обслужване и вкусна храна.

Разполагаме с модерна техническа база, сертифицирана по всички международни изисквания и огромен ресурс за осигуряване на събития на открито – покривна техника, климатизация, логистика.

Ред Девъл Кетеринг е фирма с 12 годишен опит в сферата на организирае на събития.  Печелили сме 4-то място в най-големия международен конкурс "Cateringexcellence" в Лас Вегас, където фирмата ни  бе единствената поканена компания от югоизточна Европа; кандидат-член на "Catering Alliance", голяма европейска верига на кетеринг компании, както и партньор на най-голямата руска компания "Конкорд кейтеринг".


Ред Девъл Кетеринг е първата компания в бранша, която е разработила ЕКО линия, касаеща, както приготовлението на храната, така и оборудването и облеклото.

Кулинарният екип на Ред Девъл Кетеринг е придобил директен опит от легендарния Феран Адриа в ресторанта "ЕлБули" в Испания, чийто ресторант е поставян многократно на първо място в света.

През годините сме имали удоволствието да се срещнем професионално с:

•    Техни Величества Кралиците на Дания и Белгия
•    Негово Величество Кралят на Испания
•    Президентите на САЩ Бил Клинтън и Джордж Буш
•    Миланската "Скала"
•    Видни представители на модния и развлекателния бизнес - "Продиджи", Риана, Кайли Миноуг, Лени Кравиц
•    Множество международни корпорации
•    Значими спортни събития


Мнения

Напиши мнение за РЕД ДЕВЪЛ КЕТЪРИНГ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РЕД ДЕВЪЛ КЕТЪРИНГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.