ХОТЕЛ СИТИ

Kомплекс Сити разполага със 105 напълно оборудвани апартаменти студиа и двойни стаи, четири конферентни зали с капацитет съответно 150, 68, 24 и 12 места, изискан ресторант, предлагащ интересни ястия от средиземноморската кухня, комфортен лоби бар.

Kомплекс Сити разполага със 105 напълно оборудвани апартаменти, студиа и двойни стаи, четири конферентни зали с капацитет 150, 68, 24 и 12 места, изискан ресторант, който предлага интересни ястия от средиземноморската кухня, комфортен лоби бар, сауна и джакузи.

Ресторант Сити предлага на своите гости комфортна и уютна обстановка, перфектно обслужване, изискана кухня с подбрано средиземноморско меню, богат избор от алкохолни напитки, пури и коняци за ценителите на изискания вкус, както и богат винен лист. Просторната разчупена зала на ресторанта е идеална за организиране на дискретни бизнес вечери и работни обеди, организирани мероприятия от всякакъв ранг и тип, както и сватбени тържества.

Луксозният лоби-бар предлага възможност за удобно и комфортно осъществяване на бизнес срещи или срещи с приятели, с възможност за ползване на безплатна безжична интернет връзка.

Комплексът разполага с четири просторни конферентни зали, предоставящи множество възможности за аранжиране по желание на клиента, оборудвани с мултимедиен проектор, флипчарт, пособия за писане, за провеждане на семинари, обучения, тийм билдинги, бизнес срещи, фирмени представяния, симпозиуми, фирмени партита с възможност за организиране на кафе паузи, обеди, вечери и коктейли.

Хотелът предлага още: кабелна и безжична интернет връзка, над 100 цифрови TV канала, безплатен паркинг, персонален електронен сейф, румсървис, пране, гладене и химическо чистене, сауна, фитнес, джакузи, рентакар, такси, обмяна на валута.

Ние сме на Ваше разположение, предлагайки комфорт, спокойствие и добро обслужване.

Посетете ни, за да се убедите сами!

Адрес: Стара Загора, 6000, бул. Патриарх Евтимий 23
Е-мейл: manager@cityhotel-bg.com
Телефон: 042 230 051
Мобилен: 0884 124 446
http://cityhotel-bg.com/ 
 

Мнения

Напиши мнение за ХОТЕЛ СИТИ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХОТЕЛ СИТИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Бакалова 19 Nov 2015 12:18

При последното си посещение на Стара Загора вечерях в ресторанта на хотел Сити. Останах очарована от обстановката и вкуса на поднесената храна! Съжалих даже, че не съм отседнала и в самия хотел Сити, а в друг хотел в града. Следващия път ще поправя грешката си и ще резервирам стая там за целия си престой в Стара Загора. Препоръчвам!

Диляна Станева 25 Jul 2015 11:54

Скоро бяхме в Стара Загора и нощувахме в хотел Сити. Хотелът е много хубав, комфортно обзаведен, с чисти и просторни стаи. Много любезен персонал и добро обслужване, което е почти нетипично за нашите ширини. Поздравления!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.