СЧЕТОВОДНА КЪЩА ОРИОН - РГ

22 годишен опит в счетоводните услуги. Счетоводство на фирми. Годишно данъчно приключване. Счетоводни консултации. Одиторски заверки. Регистрация и пререгистрация на фирма. Пълен набор от счетоводни услуги. Компетентно и професионално обслужване.

Счетоводна къща Орион е създадена през 1993 г. Фирмата привлича нови клиенти чрез своя дългогодишен опит, знания и индивидуални решения на счетоводни и административни проблеми. Младият квалифициран и амбициозен колектив спомага за компетентното обслужване на клиентите, за решаване на конкретни техни проблеми с държавни органи и институции.

При нас счетоводното обслужване се превръща от неприятната необходимост от посещения при счетоводител в срещи със знаещи и компетентни професионалисти, от които може да получите необходимата ви информация и обслужване, свързани с последните изисквания на нормативната база.

Ние предлагаме не просто счетоводно обслужване, а време, в което да се съсредоточите над своя бизнес. Работим с широк кръг клиенти, както български фирми, така и чуждестранни, с разнообразни казуси и интересна политика, които разчитат нашата компетентната, бърза и отговорна работа.

Стараем да бъдем отбор с нашите клиенти, с които да се справяме както с ежедневните въпроси, така и с казусни ситуации, изискващи висока квалификаци и опит, които нашия екип притежава.

Счетоводна къща Орион предлага различни услуги:

 • Текущо счетоводно обслужване
 • Счетоводна отчетност
 • Трудово-осигурителна отчетност
 • Регистрация по ЗДДС
 • Данъчни консултации
 • При нужда осъществяваме контакт с адвокат
 • Месечни, тримесечни, годишни справки свързани с декларариране на доходи и данъци
 • ТРЗ и работна заплата
 • Публикации на Годишни финансови отчети в Търговския регистър
 • Извършване на одиторски заверки от регистриран одитор на финансови отчети на предприятия
 • Разполагаме с електронен подпис, чрез който се подават голяма част от образците, декларациите и др. документи към НАП и НОИ
 • Извършване на одиторски заверки и финансови отчети

С компетентното си и професионално обслужване се надяваме на ползотворно сътрудничество.
 

Мнения

Напиши мнение за СЧЕТОВОДНА КЪЩА ОРИОН - РГ (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СЧЕТОВОДНА КЪЩА ОРИОН - РГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Еми Генчева 22 May 2015 12:36

Счетоводна къща Орион се грижат за пълното счетоводно обслужване на нашата фирма. Извършват всякакви счетоводни услуги. Много компетентни и организирани. Не сме имали никакви проблеми с тях.

Сара Петрова 29 Apr 2014 09:56

Счетоводни услуги

Поверили сме си изцяло счетоводството на фирмата ни на "СЧЕТОВОДНА КЪЩА ОРИОН - РГ", тъй като с годините те ни доказаха, че са изключителни професионалисти в счетоводното обслужване и консултантската дейност!

Ивона Василева 24 Jul 2013 17:26

mnenie

В тази фирма работят страхотни професионалисти,много любезни и на добри цени.Няма да сгрешите,ако ползвате услугите им.Страхотни са!!!

Иван Иванов 21 Apr 2011 10:35

Услугата,които предлага фирмата са с конкуретни цени и на изключително високо качество. Когато беше необходимо да се подават данъчни декларации,срещнах в лицета на счетоводна къща Орион изключително добро и професионално отношение.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.