МАРИЙКА АНГЕЛОВА ЕТ

Марийка Ангелова ЕТ - пълен набор от счетоводни и ТРЗ услуги, данъчни и финансови консултации, изготвяне на междинни и годишни финансови отчети, както и на финансово-икономически анализи, публикуване на ГФО в търговския регистър.

 Марийка Ангелова ЕТ е доказан специалист в предлаганите професионални счетоводни и данъчни услуги във всички сфери на финансово-счетоводните процеси в една организация. Извършваме финансово и данъчно консултиране, счетоводство, консултации, свързани с труд и работна заплата на служителите и управленския екип.Фирмата извършва подготовка на документи за лизинг и кредит, регистрация по ДДС. Занимава се с планиране на данъците и осигуровките на фирмите, по възложени договори. Представителство пред НАП и НОИ.

Доверете ни се и няма да сгрешите! Екипът на фирма Марийка Ангелова ЕТ предлага експертно обслужване, коректно отношение и максимално улеснение за клиента .

Марийка Ангелова ЕТ предлага:

Професионално счетоводно и ТРЗ
Счетоводни, данъчни и финансови консултации
Индивидуален подход при работа с клиентите
Изготвяне на междинни и годишни финансови отчети
Изготвяне на финансово-икономически анализи

Контакти:

Бургас, жк. Славейков, бл. 154, офис 4
тел.: 056 816931, 0888 454195

 

Мнения

Напиши мнение за МАРИЙКА АНГЕЛОВА ЕТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МАРИЙКА АНГЕЛОВА ЕТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Тинка Колева 17 Jul 2015 18:56

От доста време работиме с г-жа Ангелова тя ни е счетоводителка. Предлага пълно счетоводно обслужване, изготвяне на счетоводни отчети и консултаций. На ясно е с материята и всичко прави много профисионално.Доволни сме много от нейните услуги.

Иван Георгиев 10 May 2014 14:03

ПРЕПОРЪЧВАМ

Препоръчва счетоводна фирма МАРИЙКА АНГЕЛОВА.Компететно счетоводно обслужване на фирмата.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.